Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 éves vagyok, és még mindig...

22 éves vagyok, és még mindig van szívzörejem. Át fog még menni rajtam?

Figyelt kérdés
Az aggaszt a legjobban, hogy 18 hetes babás vagyok, és a dokim nem mondott semmit, hogy most mi van, vagy lesz. Utána néztem itt az oldalon a szívzörejnek, de csak kisgyerekes szülők írtak, hogy majd kinövi, de én már lassan 23 leszek és még van. Keressek fel egy kardiológust esetleg?
2009. okt. 7. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "át fog még menni rajtam?" Mi? A szívzörej? Ezt most nem értem pontosan...

Ha eddig nem nőtted ki, akkor nem valószínű, hogy felnőttként majd ki fogod. Rá kellene kérdezned a továbbiakra a nőgyógyászodnál, ha másért nem, mert a szülésnél nagyon nem lesz mindegy, hogy szívproblémád van. Ha megemlíted neki a problémádat, valószínűleg kivizsgálásra és egy szakorvosi ajánlás kedvéért el fog küldeni a kardiológiára.

2009. okt. 7. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 20 éves vagyok, és nekem is van szívzörejem. 18 éves voltam amikor terhes voltam a lányommal és akkor derült ki. Akkor azt mondták, hogy a terhesség miatt is lehet. Most 27 hetes vagyok és most is van, elküldtek EKG-ra de még nem voltam. Majd szülés után is vissza kell mennem a háziorvoshoz és akkor majd csinál egy kivizsgálást.

Sztem te is először menj el a háziorvosodhoz.

2009. okt. 7. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van,24 vagyok.Engem rendszeresen látott kardiológus,nincs semmi gond.Amikor császározni vittek akkor is mondták hogy nem gáz.Kinőlni szerintem már nem fogod.Esetleg ha téged még soha nem látott kardiológus,nézesd meg magad még szülés előtt.
2009. okt. 7. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 vagyok, 34 hetes km. Nekem egészen gyerekkorom óta van szívzörejem. Ezt most látta a belgyógyász ezért elküldött a kardiológiára. Elmentem, ott azt mondták, hogy nincs különösebb oka, úgyhogy nincs jelentősége. Azóta nem is foglalkozik vele senki. Kinőni ezt mér nem fogjuk, szerintem, de ez nem akkora probléma.

2009. okt. 8. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!