Nyíregyházán Papp Károly dr. Hoz jár valaki?
Az ő érdeme, hogy a kisfiam nem lett koraszülött. Nagyon szeretem, de sokan nem. Nem egy nyáladzós típus mint a sok kókler Felföldi és társai.
Egy dolog van nála, "Néma gyereknek...." szóval ha nem mondod határozottan, hogy mi a bajod akkor nem fog faggatni.
Engem az összes doki kipaterolt volna már a kórházból, de én éreztem, hogy megint beindulhatnak a fájások, elmondtam, megértette és maradtam és igazam is lett. 2 nap sem telt el megint 10 percenként keményedtem, jöhetett az infúzió, de így nm kellett megint a kórházba rohanni a sürgősségire stb, szülőszoba 16 óra, hanem ott az ágyamhoz hozták az infúziót és csepegett, a fiam meg bent maradt. Ez így ment 3 hónapig. Mindenkit felülírt és azt mondta, hogy az ő kismamája bent marad.
Szóval én maximálisan megvagyok vele elégedve. Az hogy nem ismer meg valakit csak egy dolog, nem azért fizeti őket az ember hogy körbecsókoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!