Reni0929 kérdése:
Szerdán leszek 10 hetes és Duphaston magzatvédő vitamint
szedek. Mikor várható h megmozduljon a baba és milyen
érzés?
21/35 A kérdező kommentje:
ez a mindjárt megjön érzés ez meddig normális?nem egész nap van sőt van h napokig nincs csak néha jön elő.
Én a 15. hétben vagyok és néha még mindig van.
2013. jún. 3. 16:23
Kedves kèrdező! A magzatmozgás az olyan dobbanásszerű èrzès,nekem az első mozgás ugy jelentkezett hogy nagyon bocsánat....pukiznom kellett ès nem tudtam eldönteni hogy ez a baba vagy csak bèlmozgás.De attol pl.furább volt èppen ezèrt gyanakodtam hogy ez bizony a baba.Aztán 100%-ra a 20.hèttől tudtam biztosra hogy ő az.De ez egy olyan èrzès amit nem tudsz körbeirni igazábol,de semmivel össze nem hasonlithatò.
Nekem legalábbis így jelentkezett,első babámat várom.Te?
A mensis görcsökkel meg a helyzet az hogy jön meg megy,egyszer jo ideig semmi aztán visszajön.De mostanába inkább mondanám feszítő èrzèsnek.26hkm.
Terhesvitamin.Èn figyelmedbe ajánlanám a :-pharmaton matruellt vagy a Ladeevitet. 26hkm
2013. jún. 3. 17:44
Én teljesen fölöslegesnek tartom a terhes vitaminokat. A mensi görcsök pedig jönnek mennek. Én 16 hetes vagyok, hol erősebb, hol gyengébben vannak. Nekem rendszeresen kell szednem 3x1 Magnerot amit ön hatalmulag le csökkentettem 2x1 re. Viszont ha beveszem 15-20 perc múlva múlnak is a görcsök. (görcsök: inkább kellemetlen abszolút kibírható mensi fájdalmak--> mensinél nekem erősebb görcseim voltak)Ha úgy érzed túl kellemetlen éppena görcs akkor nyugodtan vehetsz be magnerotot, vagy egyéb magnéziumot (nekem ez vált be, próbálkoztam több el is, de ez volt az igazán jó)
2013. jún. 3. 18:31
Pl en sem szedek/szedtem vitamint, de a folsavat megis. Illetve eleg "tudomanyosan" taplalkozom, ha nem igy lenne, szednek vitamint.
2013. jún. 3. 21:38
26/35 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta fehér nyálkás ragadós darabok jönnek ki.ez normális ?mi lehet ez?a nyálkahártya válna le?baj ha vékonyodik?bocsánat a sok kérdésért de megijedtem!
Nem hiszem, hogy baj lenne, amíg nem barnás vagy véres. Az intenzívebb folyás meg normális terhesség alatt.
2013. jún. 4. 09:39
Folyasnak hivjak.
Szerintem olvasgass a temaban, rengeteg anyag van a neten, de ha itt elolvasol kb 200 kerdest, abbol is sokminden kiderulne szamodra.
2013. jún. 4. 09:39
29/35 A kérdező kommentje:
csak azért ijedtem meg mert nem volt folyás csak ez a darabos valami volt WC PAPÍRON:(
Ha a mehedbol lenne, veres lenne. Ez tutira a huvelybol van, max osszeallt valamiert. Terhessegben a nagyobb mennyisegu vizes vagy feher folyas normalis. A darabos nem. Igy fertozes lehet, ami orvost igenyel.
2013. jún. 4. 12:00
Kapcsolódó kérdések: