Nekem olyan furák ezek a tünetek, nálatok volt ilyen?
Figyelt kérdés
Az első gyereknél semmi bajom nem volt. Most a másodikkal vagyok 6 hetes. Leszakad a hátam, fáj a gyomrom, iszonyú émelygés és folyton böfögök, már bocs.2013. jún. 3. 11:17
1/3 anonim válasza:
Nekem az első terhességem, de én is így voltam. Fájt a gyomrom, annyi, hogy a hátam még akkor nem, viszont állandóan böfiznem és pukiznom kellett. Olyan kellemetlen volt. Most már jobb, viszonylag kevés panaszom van.
Kitartást, gratulálok a babához!
27+2 hkm
2/3 anonim válasza:
nincs két egyforma terhesség.
3 gyerekes
3/3 anonim válasza:
Az elsővel nekem sem volt semmi bajom, én is most vagyok a 6 hétben és iszonyat szenvedek!Gyomorégés, hányinger, szédülés...... Hiába szedem a B6-ot kicsit sem jobb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!