Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20hetes babás vagyok. Másnak...

20hetes babás vagyok. Másnak is nyilal meg szúr a pocakja meg a hüvelye vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
Arra keltem hogy szúr bal oldalt lent a hasam,és egész nap néha szúrt,tegnap nyilalt is.Meg a hüvelyem is eléggé bennyilallt!Másnak is van így?
2009. okt. 7. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, ez normális, hormonális dolog, szerintem ne aggódj, készül a szervezet a tágulásra.
2009. okt. 7. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

En is ugyan igy vagyok ezzel mint te, nekem multheten nyilalt ket napon keresztul a huvelyem, mar teljesen bepanikoltam. A pocim is szokott szurni. De engem is megnyugtattak, hogy novekszik a meh, nyulnak a szalagok. Azt is mondtak, hogy a medencecsont meglagyul a hormonok hatasara, hogy majd a baba kitudjon bujni es emiatt is erezhetunk kisebb szurkalasokat a terhesseg soran.

Boldog babavarast!

Szinten 20 hetes kismama :)

2009. okt. 7. 09:37
 3/7 edus83 ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta ,még most is 22hetes vagyok:((!!De babó rendben van szóval biztos természetes!!Azért pihenj és szedj magnéziumot!!!
2009. okt. 7. 09:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:) Azért kérdeztem mert tegnap eléggé meghurcoltak,ugyanis elmentem ezmiatt dokihoz.Ő elküldött vérvételre,u.h.-ra,sebészetre.Sebész aznap a sürgősségire...Bepánikoltam,sírtam hogy ne legyen baja a babának!Aztán sürgősségin mondta a doki hogy nyúlnak a méhet tartó szalagok.Megkönnyebbültem akkor.Csak kíváncsi voltam van-e ezzel így más is.Boldog babavárást nektek!:)
2009. okt. 7. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a hüvelyi nyilalas végig kitartott.A doki szerint teljesen normalis.

Szép babavárást.

3 honapos kisfiu anyukája

2009. okt. 7. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nyilalgatott már az elejétől, de a 18., 20. hét környékén volt a legerősebb. Akkor kezdtem el Magne B6-ot szedni (2*2), utána váltottam Magnesii citricire (reggel, délben egy-egy), de igazából a dokidnak kellene javasolnia a szedését. Most 25 hetes vagyok, de még mindig szokott szurkálni. Valószínű, hogy ez már végig így lesz.
2009. okt. 7. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, a hüvelyi nyilalás nekem is ritkán de előfordul. Sokkal gyakoribb a két oldalamon alul a fájdalom, ahogy a szalagok húzódnak, nyúlnak, ez kb 2 hetente intenzívebb. Most megint ebben a korszakban vagyok és azt figyeltem meg, hogy ilyenkor hirtelen nő a pocim átmérője 2-3 cmt. Te nem szoktad mérni? Nekem most 94-95 cm, és egy hete 92 volt.:) Amúgy vékony testalkatú vagyok.

Eleinte én is megijedtem hogy baj van, gyorsan lefeküdtem, de nem segített. Igazából a rendszeres séta jött be nekem, ettől kevésbé fáj. Minden nap max 1 óra lassú tempóban.

Talán még szedjél magnéziumaot, ha nem szedsz!

Sok boldogságot,nincs semmi baj nyugodj meg!

szintén 20 hetes kismami :)

2009. okt. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!