Másnak is kevesebbet mozog mostanában a babája? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem ott érzem mozogni ahol eddig,és kevesebbszer is mint szoktam.És nem rúg olyan intenzíven sem.Egy kicsit aggódom,nehogy valami baj legyen.24 hetes kismama2009. okt. 6. 18:46
1/7 anonim válasza:
Ma az én picim is be van lassulva,nem igazán tudom,miért.Talán a meleg miatt.Szerintem ne izgulj,ha érzed mozogni,nincs gond.31 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
érdekes, amikor mind itt írjátok, hogy kevesebbet mozog, nekem akkor mozog többet. Amúgy ma aktívabb volt, tegnap meg tegnapelőtt viszont sokkal lassabb
24 hetes kismami
3/7 anonim válasza:
szerintem a hetektől függ,mikor én voltam a 24.-ik hétben ott nekem is belustult,komolyan,nekem olyan is volt,h napokig semmi,pedig elötte aktiv volt.most 28 hetes vagyok,pár napig aktiv,pár nap nyugi,igy váltakozik.
4/7 anonim válasza:
Ma nagyon aktív volt, viszont tegnap egyáltalán nem rugdosott a babám :)
Lehet befordult a babád és kevesebb is a helye + a meleg... :) Ne izgulj, ha másképp érzed, mostantól napról napra változni fog
32h. km :)
5/7 anonim válasza:
Csajok a lényeg ha kevesebbet is mozog nem számit, valakié lustibb, de ha napokig nem éreztek semmit akkor gond lehet, irány a doki. Sajna tapasztalatból mondom. :-(
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát.egy kicsit megnyugodtam.kedves utolsó ne haragudj hogy megkérdezem de ez nálad hányadik héten történt?
2009. okt. 7. 11:03
7/7 anonim válasza:
Nekem a 33. hétben történt. Jó pár napja nem éreztem a mozgásokat, de ugyi 1. baba volt és néha ahogy fordultam akkor a baba is ugyi ide oda csobbant és azt hittem, hogy az is mozgás. De nekem amúgy is nagyon lusta volt, nagyon keveset mozgott, csak hát akkor még nem tudtam, hogy az nem jó. Persze nekem gond volt a babával is és a placentámmal is, és ezért történt. Bezzeg utána a két köv. terhességem alatt bepótolták a lányaim. Akkor tudtam meg, hogy milyen is az mikor igazán mozognak a bébik. Ők rengeteget mozogtak, nagyokat rúgtak, de jó volt mert tudtam, hogy minden rendben van. Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!