Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, ha eddig pontosan...

Normális az, ha eddig pontosan húsz kg jött fel és egy félórás séta is kimerít, sajog a medencém és a bokám?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama
2009. okt. 6. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem kicsit elengedted magad, de végül is már mindegy. Lehet lepontozni, nem hiszem, hogy egy kismamának huszon plusz kilókat kell felszedni, attól, hogy valaki terhes visszafoghatja magát, vagy legalább olyanokat ehetne, amiktől nem szed fel huszonkilókat, mert sokan meg tudjuk csinálni és nem is szenvedünk.
2009. okt. 6. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Hät nekem is ez a velemenyem, ha az ember kicsit odafigyel nem ugrälnak olyan veszesek azok a kilok.Kiveve ha nagyon vekony voltäl, akkor teljese normälis. De vegsö soron mindegy. Azert meg van 7 heted... hm.... nekem 36. hettöl van, hogy egy kis seta kikeszit, de mondjuk en "csak" 10 kilot hiztam. A 20 kilohoz sztem normälis, hogy kifulladsz.

Boldog babaväräst meg! Kitartäs!

2009. okt. 6. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem vizesedsz nagyon?
2009. okt. 6. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Szia Én is ennyit híztam és ugyanilyen tüneteim vannak nekem is. Biztos meg fogunk szülés után kínlódni, de én mindig küszködtem a kilókkal, így most nagyon nehéz volt, főleg, hogy a terhesség előtt napi másfél doboz cigit szívtam. Szóval kitartás én most vagyok a 36-hétben, de ez most a legkevesebb, ami foglalkoztat.
2009. okt. 6. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 32 hetes vagyok,14 kg jött fel eddig és engem már egy kis séta is kifáraszt. Féj a térdem, a csípőm. Azért nem könnyű ennyi súlytöbbletet cipelni.
2009. okt. 6. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Soknak tűnik, de testalkattól is függ, hogy mennyit szabad/érdemes hízni. a vizesedés is okozhat súlytöbbletet. Sőt nekem attól szokott a bokám, térdem fájni, pedig én még csak 7 kilónál tartok (25 hetesen), de borzasztóan be tud dagadni a bokám és akkor alig tudom vonszolni magam. Mondjuk én egyébként sem nagyon tudok fél óránál többet sétikálni, mert bekeményedik a hasam. Szóval nem egyszerű! Sok mindentől függ, hogy sok e. szerintem ezen ne parázz állandó jelleggel, csak tényleg egy kicsit figyelj oda arra, hogy mit eszel. Én is visszafogom egy kicsit magam. (Nekem az édességre kell odafigyelnem, mostanában, ha nagyon kívánom, igyekszem gyümölccsel, joghurttal pótolni a csokit, sütit. stb.)
2009. okt. 6. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs vizesedésem, farkaséhségem van egészen a kezdetektől, aztán kialakult a terhességi cukorbetegség is sajnos, és ugyan betartom hogy mit szabad enni és mit nem, a kilók mégis másznak rám, pedig minden más oké, a baba normális méretű, egészséges, nem volt gond vele semelyik ultrahangon sem, a vérvétel eredményim jók lettek, kivéve a terheléses viszgálatot, de azóta 2 hetente van vérvétel és mindig normális szintet mutat glükóztolerancia reggelinél és még soha életemben nem voltak súlyproblémáim, átlagos testalkatú vagyok...
2009. okt. 6. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes kismama vagyok,en is pont igy voltam vele,20 kg szedtem fel pontosan,62-rol 82-re,es nekem is nagyon fajt a labam,a dokim azt mondta mivel en sem vizesedtem,hogy valoszinuleg nyom egy ideget,mert nekem akarmilyen faraszto is legyen,a seta sokat segitett,persze az is szamit,hogy hiztunk.probalj meg ugy setalni,hogy a kornyeken maradsz,nem mesz messzire es ne menj egyedul igy fel se tunik majd mennyire elfaradtal csak a mikor mar hazaersz,de akkorara mar alig varod,hogy letussolj es agyba bujj es mar alszol is,nekem ez valt be,persze szerencsem volt,mert a szomszedomba lakik egy masik kismama is aki 24 hetes,igy minidig volt mirol beszelgessunk seta kozben.a baj csak az,hogy egy hete az orvosom eltiltott a setatol,mert mar kezdek tagulni,es biztos ami biztos azt mondta most maradjak nyugton de mostmar ki birom,nem sok van mar hatra...ja es a parom is "segitett"majd minden este meg maszirozta a labamat ami persze csak addig volt jo amig maszirozta,utana mar ugyanugy fajt tovabb,na de mivel en nem vagyok nyavajgos,ennyit o is igazan megtehet ertem a 9 honap alatt,nem?:)konnyu szulest kivanok!
2009. okt. 7. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!