Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek 2 vagy több gyermeke...

Akiknek 2 vagy több gyermeke van! Válaszolna?

Figyelt kérdés

Ti hogy raktátok tisztába a nagyobb babát mikor terhessek lettetek?

Olyan "rosszul" vagyok mikor bekakil a lányom, alig tudom tisztába rakni szegényt. :(

tudom sokan megszolnak most de hogy csinálhatnám hogy ne hányjam el magam?

2013. máj. 31. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első 12 hét nagyon rossz volt ebből a szempontból, így átérzem a gondod. Én egyszerűen nem használtam az orrom addig, a számon vettem a levegőt és siettem.

Hamar elmúlik, kitartás!

2013. máj. 31. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Három gyerekem van 2 év korkülönbséggel szóval bőven pelenkásak voltak a terhességeim első 12 hetében úgyhogy átérzem. Amilyen Murphy, az elsőnél egyáltalán nem volt hányingerem , émelygésem de nem is kellett pelusoznom senkit:))

A másik kettőnél persze iszonyúan ráadásul nem reggel hanem délelőtt 10 től este 8 ig amíg be nem ájultam az ágyba. Ráadásul mindkét gyerekem jó gyors anyagcseréjű, nagyobb étkezések után bizony termeltek...

Na hát vicces de én azt a piros puhább (nem szorít) ikeás csipeszt tettem az orromra, pelenkázás, elcsomagolás nejlonba kidobás majd hatalmas szellőztetés és csak utána vettem le...

Még így is jópár kisróka sikerült a pár hét alatt (pl. mikor hánytak vagy betegség miatt vagy mikor húspucolás közben hirtelen rámtört)

Nyugi elmúlik pár hétig kitartasz!!! :)

2013. máj. 31. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!