Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórházba megyek és vinnem...

Kórházba megyek és vinnem kell magammal magnesiumot és terhesvitamint? Vahgy ott adnak? 26hkm

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért de hála istennek soha nem voltam még.Ezért nem tudom ezeket a dolgokat!

Terhessségi cukros lettem és azért kell befeküdnöm!

Mit vigyek magammal?

2013. máj. 31. 12:17
 1/5 Kerria ***** válasza:

Hacsak nem valami spéci kórházba mész, akkor nem fognak adni :(

Sokszor még a szükséges gyógyszert sem tudják biztosítani.

Engem mikor befektettek a szülészetre magas vérnyomással, ott megkaptam a vérnyomáscsökkentőt; de ismerősömmel egy másik kórházban bevitették a gyógyszereit :S

2013. máj. 31. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd magaddal őket, ilyenekre sem futja. Egy szem Panadolért is könyörögni kellett szülés után...bezzeg a hashajtót örömmel osztogatták :))))
2013. máj. 31. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó értem,köszönöm szépen!!!
2013. máj. 31. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyél mindent. Én görcsökkel mentem be, és amikor levettek az infúzióról, megkérdezték, hogy ugye hoztam magammal magnéziumot. Persze, csak az volt nálam...
2013. máj. 31. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még algopirint is hozattam be magamnak, a gátseb fájt nagyon, és nem vitték túlzásba az osztogatást. Meg hashajtót adtak, mert ugye szülés után másnap produkálni kell..:S ha terhességi diabéteszed van, elvileg diétás kaját kapsz még szülés után..
2013. máj. 31. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!