34 hetes vagyok. Ma voltam védőnőnél és megijedtem, mert 3 hét alatt 5 kg-ot híztam (vizeletemben még nincs fehérje, és nincs magas vérnyoásom) csak nagyon vizesedem. Most sómentes diétára fogott és hetente vizeletet kell adnom (mérgezés gyanúja? )
Szia! Nekem először (23. hét) a bokám kezdett bedagadni, majd szépen fokozatosan ugráltak fel a kilók, és már nem csak a bokám dagadt, hanem az egész lábam, a kezem stb. Kb. a 30. héten már kórházba kerültem, mert hirtelen magas lett a vérnyomásom és a köldökzsinór és méhlepény keringése nem volt megfelelő. Aztán a vérnyomáscsökkentőt kaptam és rengeteget kellett pihennem, úgy hogy a lábamat fel kellett póckolni. Tehát a sok séta kilőve, pedig előtte minden nap legalább egy órát mentem, a tornát már hamarabb megtiltotta az orvos. Innom csak 1,5-2 litert lehetett egy nap. Szerencsére annyira nem fajult el a helyzet, hogy a vesém is teljesen megadja magát. Igaz, hogy a végén még bőrmérgezésem is lett, de nem tudom az egészet elmesélni, mert hosszú. A lényeg, hogy bár a doki 90%-ra mondta a császárt, én simán megszültem. :)
Többször valószínűleg nem leszek terhes, mert ezt a sok kínlódást nem tudom elfelejteni, viszont a szülésről csak pozitív élményeim maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!