Intim kérdés! Volt még így valaki? Lehet belőle gáz?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok, kinyílt a méhszájam, feküdnöm kell, és tilos a házimunka, és természetesen nincs házasélet. Azonban a testemnek nem mindig tudok parancsolni, és többször is orgazmusra vagy orgazmus közeli állapotban ébredek az álmomból...:S Nem tudom mit tudnék ellene tenni? Lehet ebből gáz?2013. máj. 30. 17:15
1/7 anonim válasza:
Sajnos én is így voltam.8 hetes koromtól veszélyeztetett voltam,akkor véreztem be először,utána még kétszer,végig keményedtem és görcsöltem.
Folyton úgy és arra ébredtem mint Te is...
34.héten megszültem,hiába próbálták meg a visszatartást...
Igaz nálam sok minden közre játszott még,de lehet ez is benne volt a pakliban...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...velem is hasonlóképpen van, szóval kicsit ijesztő a koraszülés gondolata...:S De nyugtass meg kedves 1-es válaszoló, hogy egészséges a babád!?
2013. máj. 30. 17:32
3/7 anonim válasza:
uhh, akkor nem csak nálam volt így! :-) Más okokból "készültünk" koraszülésre, hát túl is hordtam, pedig második baba! :-)
4/7 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, de én végül túlhordtam 2 nappal :)
5/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne keményedjen a hasad. Magnéziumot lehet rá szedni.
6/7 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.
Nem tudom miért lettem lepontozva,komolyan nem is érdemes itt egy kérdésre sem válaszolni...Jó,hogy ezt kapja az ember ha őszinte és segíteni próbál.
Természetesen makk egészséges a kisfiam!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Sorry nem én pontoztalak le, nekem nagyon is hasznos volt a válaszod, a többiekkel ne törődj, hisz én kérdeztem...:)
2013. máj. 30. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!