Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van rajtam kívül olyan,...

Van rajtam kívül olyan, akinek bűntudata van szex/önkielégítés után?

Figyelt kérdés
3. harmadban vagyok és az elmúlt 1 hónapban 3x volt a férjemmel szex/kielégítés/önkielégítés, de utána mindig bűntudatom van, hogy vajon mit érez olyankor a magzatom? Nem rossz ez neki? Van még így valaki rajtam kívül?

2013. máj. 30. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem is szokott utána zavarni a téma,de szerencsére eddig nem lett baj belöle.Remélem nem is lesz.
2013. máj. 30. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez csak jó a magzatnak, hiszen a hormonok hozzá is eljutnak, így az orgazmusod közvetetten neki is hasznos.
2013. máj. 30. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is aggódom ugyanígy, de úgy nyugtatom magam, hogy veszek be magnéziumot és előtte-utána próbálok fekve pihengetni :)
2013. máj. 30. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kezdesz el görcsölni utána, és a doki sem tiltotta, még jó is :)

Ami jó az anyának, az jó a babának is. Ha téged boldogsághormonok árasztanak el, akkor őt is :) Nem ártasz neki semmivel :) (én mindháromnál szexeltem az utolsó héten is, és semmi baj nem volt)

2013. máj. 30. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es, még annyit, hogy nem, nekem nem volt csepp bűntudatom sem. Bár a megszokott póz nem vment a végén...
2013. máj. 30. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Hát én 30 hetes vagyok, de semmi kedvem a szexhez.. AZaz lenne, de rohadtul zavar a hasam.. Illetve a tartalma.. :P Amióta iylen látványos a hasam, mindnnek érzem magam, csak szexuálisan vonzónak nem.. Tegnap a párom próbálkozott, s amikor felém hajolt, ez a kis mocsok akkorát rúgott, meg kinyomta magát a köldököm mellett, hogy totálisan elmenet a kedvem .. :-/

De nálunk ez nem gond, meg tudtuk beszélni, alig várom már, hogy "csomag" nélkül jókat szexeljünk :D

Addig én is néha magamnak elintézem, de a páromat is elintézem, de ő is elintzézi magát is , szóval megvagyunk :D De együtt.. hát az most nem műxik... :P

2013. máj. 30. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Maga a szex mint olyan, nem zavar, nem okoz bűntudatot számomra. Önkielégítés részemről eddig is elég ritka jelenség volt, de a terhességem alatt egyáltalán nem vonz a gondolat. Nem tudom miért, pedig nem okoz bűntudatot, vagy lelkiismeretfurdalást az elképzelés.

Ha az orvos nem tiltott el, nem káros, ne aggódj. Sőt! Azt mondják, hogy a felszabaduló boldogsághormonok + a levezetett feszültség is kedvezően hat a magzatra, ráadásul elképzelése sincs mi az a szex, nincsenek erkölcsi elképzelései, hogy "jujj, anyuék ma huncutak voltak". :) Szóval, neki bármit is tesztek, nem zavaró, és nem fog csúnyán nézni rád a születése után, vagy a következő uh felvételen, hogy "ejnye, anya... te perverz!" :)

2013. máj. 30. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolult nem gond, sőt, ami neked jó ,az jó a babádnak is.

Nekem ma pont ezt a receptet írta fel az orvosom,csak hát kicsit parázok tőle..apás segítség szülésre :)

39+3 hkm

2013. máj. 30. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

méghogy bűntudat? ugyan! ha jólesik, akkor ne fogd vissza magad. persze nem a gyereket kell agyonnyomni...van még számtalan variáció..

tessék azt a gyereket meghintáztatni, ameddig csak bírod. a férjnek is jót tesz, neked is...akkor?

2013. máj. 31. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megpróbálok kicsit más szemmel nézni a dologra.

2013. máj. 31. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!