Van rajtam kívül olyan, akinek bűntudata van szex/önkielégítés után?
Ha nem kezdesz el görcsölni utána, és a doki sem tiltotta, még jó is :)
Ami jó az anyának, az jó a babának is. Ha téged boldogsághormonok árasztanak el, akkor őt is :) Nem ártasz neki semmivel :) (én mindháromnál szexeltem az utolsó héten is, és semmi baj nem volt)
Hát én 30 hetes vagyok, de semmi kedvem a szexhez.. AZaz lenne, de rohadtul zavar a hasam.. Illetve a tartalma.. :P Amióta iylen látványos a hasam, mindnnek érzem magam, csak szexuálisan vonzónak nem.. Tegnap a párom próbálkozott, s amikor felém hajolt, ez a kis mocsok akkorát rúgott, meg kinyomta magát a köldököm mellett, hogy totálisan elmenet a kedvem .. :-/
De nálunk ez nem gond, meg tudtuk beszélni, alig várom már, hogy "csomag" nélkül jókat szexeljünk :D
Addig én is néha magamnak elintézem, de a páromat is elintézem, de ő is elintzézi magát is , szóval megvagyunk :D De együtt.. hát az most nem műxik... :P
Maga a szex mint olyan, nem zavar, nem okoz bűntudatot számomra. Önkielégítés részemről eddig is elég ritka jelenség volt, de a terhességem alatt egyáltalán nem vonz a gondolat. Nem tudom miért, pedig nem okoz bűntudatot, vagy lelkiismeretfurdalást az elképzelés.
Ha az orvos nem tiltott el, nem káros, ne aggódj. Sőt! Azt mondják, hogy a felszabaduló boldogsághormonok + a levezetett feszültség is kedvezően hat a magzatra, ráadásul elképzelése sincs mi az a szex, nincsenek erkölcsi elképzelései, hogy "jujj, anyuék ma huncutak voltak". :) Szóval, neki bármit is tesztek, nem zavaró, és nem fog csúnyán nézni rád a születése után, vagy a következő uh felvételen, hogy "ejnye, anya... te perverz!" :)
Ez abszolult nem gond, sőt, ami neked jó ,az jó a babádnak is.
Nekem ma pont ezt a receptet írta fel az orvosom,csak hát kicsit parázok tőle..apás segítség szülésre :)
39+3 hkm
méghogy bűntudat? ugyan! ha jólesik, akkor ne fogd vissza magad. persze nem a gyereket kell agyonnyomni...van még számtalan variáció..
tessék azt a gyereket meghintáztatni, ameddig csak bírod. a férjnek is jót tesz, neked is...akkor?
Köszi a válaszokat!
Megpróbálok kicsit más szemmel nézni a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!