Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, ha 34 hetesen...

Az normális, ha 34 hetesen elmegy a nyákdugó?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 00:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Kitartást neki és a picinek.
2013. máj. 30. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Majd írd meg, hogy sikerült-e visszatartani. Ha nem sikerülne, ilyenkor azért már nincs olyan nagy kockázat, mint korábban.
2013. máj. 30. 19:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést! Szerencsére sikerült visszatartani, de mivel már kicsit nyitva van a méhszája, ezért bent kell maradnia a szülésig, orvos szerint nem húzza ki a végéig. Ő is Mg infúziót kapott. Teljesen ki van szegény, még össze sem pakolta a kórházi csomagot a picinek, de majd a férje megcsinálja!
2013. máj. 30. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Szegény, nekem is nagyon rossz volt, amíg nem volt biztos, hogy azért hazajöhetek szülésig. Ugyanígy voltam én is, kb. semmi nem volt kész. (A fekvés miatt persze most sem jobb a helyzet...) De most az a lényeg, hogy jó kezekben van. A kórházban biztos tudnak keríteni mindent, amire szükség lesz, legfeljebb húzni fogják a szájukat. Ti meg tudtok segíteni otthon előkészíteni a dolgokat.
2013. máj. 31. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!