Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak, ti hogy birkoztok...

Kismamak, ti hogy birkoztok meg az alakvaltozassal?

Figyelt kérdés
Vilag eletemben karcsu voltam lapos izmos hassal, sose jott ram egy deka sem. Most vagyok 22 hetes es mar elegge gombolyodik a pocim. Van amikor tetszik, meg imadom a babamat benne, de van amikor meg azt erzem, hogy mar annyira nem vagyok szexi, semmi nem jon ram a regi ruhaimbol egy vagyont meg nem akarok kolteni atmeneti ruhakra, igy csak van egy par amit most hordok. Idonkent ramjon a feltekenyseg, foleg ha a parom azzal a csajjal beszelget, aki ra van kattanva es meg modellkedik is, gyonyoru arc, test... Megbizom a paromban, de most olyan tehetetlennek es tramplinak erzem magam raadasul a szex sem a regi, mert sokszor faradt vagyok estere munka utan es kisebb fajdalmak is kisernek par hete, ami nem emel a libidomon. :( Bocsanat, ha hosszu voltam. Vannak meg valakiben hasonlo erzesek?
2013. máj. 30. 00:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok. Megértelek, de ha a párod mondta neki, akkor tényleg nagyon pofátlan az a nő, nem csoda hogy zavar téged, engem is zavarna. Plusz szerintem normális, hogy ilyenkor az ember féltékenyebb, én is az voltam a terhességem legelején. Most már (én szintén 22 hetes vagyok) szerencsére lecsillapodtam és minden visszaállt a régi kerékvágásba:)Bár a libidóm nekem sem a régi és igazából én kicsit óvatosabb és aggodalmasabb is vagyok, ezért nálunk nagyon kevés a szex. Emiatt néha lelkiismeret furdalásom van, de bízom benne, hogy a párom megérti. A testem nekem elég sokat változott, de szerencsére tetszik a páromnak, szóval nem aggódom emiatt, sőt kicsit élvezem is, hogy ehetek, és hogy oka van a hízásomnak, nem a saját lustaságom.:)Jól is érzem magam így, mert tudom, hogy ha eljön az ideje, majd úgyis lefogyok, és a régi leszek. De addig is élvezem a megváltozott állapotot, hogy a kisbabánk a pocimban van, próbáld te is ezt tenni, és sz.rd le a másik nő fejét, mert az ilyen csak magát égeti ezzel a viselkedéssel. Mondjuk még annyi, hogy én a párod helyébe nem csak azt írtam volna hogy téged zavar, hanem hogy őt is zavarja, így talán hatásosabb lett volna....de ez csak egy ötlet. :)Bár lehet az ilyen nőnek mondhatsz akármit, nem fér bele a kis agyába:).
2013. máj. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!