Kismamak, ti hogy birkoztok meg az alakvaltozassal?
Figyelt kérdés
Vilag eletemben karcsu voltam lapos izmos hassal, sose jott ram egy deka sem. Most vagyok 22 hetes es mar elegge gombolyodik a pocim. Van amikor tetszik, meg imadom a babamat benne, de van amikor meg azt erzem, hogy mar annyira nem vagyok szexi, semmi nem jon ram a regi ruhaimbol egy vagyont meg nem akarok kolteni atmeneti ruhakra, igy csak van egy par amit most hordok. Idonkent ramjon a feltekenyseg, foleg ha a parom azzal a csajjal beszelget, aki ra van kattanva es meg modellkedik is, gyonyoru arc, test... Megbizom a paromban, de most olyan tehetetlennek es tramplinak erzem magam raadasul a szex sem a regi, mert sokszor faradt vagyok estere munka utan es kisebb fajdalmak is kisernek par hete, ami nem emel a libidomon. :( Bocsanat, ha hosszu voltam. Vannak meg valakiben hasonlo erzesek?2013. máj. 30. 00:04
11/11 anonim 

válasza:

Utolsó előtti vagyok. Megértelek, de ha a párod mondta neki, akkor tényleg nagyon pofátlan az a nő, nem csoda hogy zavar téged, engem is zavarna. Plusz szerintem normális, hogy ilyenkor az ember féltékenyebb, én is az voltam a terhességem legelején. Most már (én szintén 22 hetes vagyok) szerencsére lecsillapodtam és minden visszaállt a régi kerékvágásba:)Bár a libidóm nekem sem a régi és igazából én kicsit óvatosabb és aggodalmasabb is vagyok, ezért nálunk nagyon kevés a szex. Emiatt néha lelkiismeret furdalásom van, de bízom benne, hogy a párom megérti. A testem nekem elég sokat változott, de szerencsére tetszik a páromnak, szóval nem aggódom emiatt, sőt kicsit élvezem is, hogy ehetek, és hogy oka van a hízásomnak, nem a saját lustaságom.:)Jól is érzem magam így, mert tudom, hogy ha eljön az ideje, majd úgyis lefogyok, és a régi leszek. De addig is élvezem a megváltozott állapotot, hogy a kisbabánk a pocimban van, próbáld te is ezt tenni, és sz.rd le a másik nő fejét, mert az ilyen csak magát égeti ezzel a viselkedéssel. Mondjuk még annyi, hogy én a párod helyébe nem csak azt írtam volna hogy téged zavar, hanem hogy őt is zavarja, így talán hatásosabb lett volna....de ez csak egy ötlet. :)Bár lehet az ilyen nőnek mondhatsz akármit, nem fér bele a kis agyába:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!