Ez babát jelent? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Dél körül kiváncsiságból csináltam egy tesztet(hétvégére nem várom),de vártam 1 percet,kijött 1 csik ,megse nagyon néztem és kidobtam,mert ugy voltam vele korai volt.Most kivettem csak úgy és nagyon halványan ott van a 2. csik. Így órák elteltével kijöhet alapból vagy ha kijön akkor az csak babát jelent?
Remélem értitek a kérdést.
2013. máj. 29. 20:07
2/8 anonim válasza:
Azt írja a tájékoztató, hogy az idő leteltével már nem szabad kiértékelni de nekem amikor negatív volt, akkor órák múlva is negatív volt. Akkor csinálni kéne még egyet és akkor az a tuti. De amúgy én is arra tippelek, hogy baba van a dologban! :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem ha ott a csik akkor az baba. Az igaz, hogy 10 perc utan mar nem ervenyes, mert utana fakulnak a csikok de en azt mondom ez terhesseg!
4/8 A kérdező kommentje:
Holnap még nem merek újból csinálni,inkább még várok pár napot hogy biztos legyen,de ezt elég lesz kivárni :)
2013. máj. 29. 20:33
5/8 anonim válasza:
Hűha, ezt így nehéz megmondani. Tudod, idő után már nem érvényes, mert fals eredményt hozhat ki. Nm csak halványulhat a csík, hanem eleve a szervezetünkben minimális HCG jelen van. Ez teljesen természetes jelenség, ezért is van egy minimális egység, aminek a megléte kell, hogy terhességről beszéljünk (10 mmol tán), nem elegendő, hogy van, vagy nincs. Egyes tesztek viszont idő után érzékelhetik a szervezetben alapvetően meglévő HCG-t és arra is kihozhatnak fals pozitív eredményt. Szóval, én nem merek semmit se mondani. Nem szeretnék hazudni se, de hamis reményekkel sem kecsegtetnélek. Szerintem, várj pár napot, csinálj egy újabb tesztet. Remélem, az már időn belül lesz pozitív. :) Nagyon szurkolok!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 29. 20:52
7/8 A kérdező kommentje:
Végül 3 nappal később csináltam reggeli vizeletből és erős pozitiv lett! :D
2013. jún. 5. 10:53
8/8 anonim válasza:
2.vagyok. Jaj, de jóóóó! Gratulálok! Gondoltam, hogy inkább ez lehet mint az, hogy nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!