Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan akitől a Ryanair...

Van olyan akitől a Ryanair 28. hét előtt is kért fit to fly papírt?

Figyelt kérdés
19 és 21 hetesen fogok repülni,olvastam a honlapjukon,hogy a 28. héttől kell,csak érdekelne,hogy volt-e valaki akitől mégis kérték fiatalabb terhességnél.
2013. máj. 29. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom a választ, de akkor még valószínűleg nem is fog látszódni, pláne, ha nem egy szűk felső lesz rajtad, max. picit teltebbnek fogsz hatni, ehhez meg senkinek semmi köze.

Nekem anno még 24 hetesen is csak olyan hasam volt, mintha picit híztam volna, a 30. után kezdett terhes-hasnak látszódni, bár rajtam eleve volt kis felesleg.

2013. máj. 29. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Van már hasam,és nem szeretném eltitkolni,mert nem akarok átmenni az ellenőrző kapun.
2013. máj. 29. 21:46
 3/5 anonim válasza:
Szia!Én 18 hetesen fogok repülni a Ryanair-rel. Kedden délután személyesen voltunk kint a reptéren és megkérdeztem, hogy kell-e igazolást vinni. Nekem annyit mondtak, hogy csak a terhességi kiskönyvemet vigyem magammal amiből kiderül hányadik hétben vagyok éppen. Nem kell kapun átmenni, kézi vizsgálat lesz. Megtapiznak, de nem világítanak át. Szerintem semmiképpen ne titkold el, hogy terhes vagy. Egy kicsit offolok.. Hogyan készülsz a repülésre nem félsz? Nekem annyit mondott a dokim, hogy 3szor1 Magne b6 helyett 3szor 2-t vegyek be az izgatottság miatt. Én egy picit félek a repüléstől.
2013. máj. 30. 13:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A kiskönyvem (mappám) biztos nálam lesz, mindenképp viszem haza magammal. Én rettegek a repüléstől. A másik megoldás az autó lett volna, de tudom, hogy 24 óra zötykölődés még rosszabb. Próbálom felkészíteni magam fejben, hogy ez a jobb megoldás mindkettőnknek. Én magnéziumot nem szedek, de repülés előtt biztos veszek majd be, plusz homeopátiás szereket is használok majd, amit még az otthoni homeopátiás dokim adott. Csak két és fél órát kell kibírnom, majd viszek magammal valami babás olvasnivalót :) Jó repülést! Ne aggódj, nem lesz baj!
2013. máj. 30. 14:02
 5/5 anonim válasza:
3-mas vagyok. Engem mindenki (orvos, védőnő) nyugtat, hogy a repülés, főleg ha 3 óránál rövidebb biztonságos, nem éri semmilyen ártalom a bébit csak az anya idegessége az amit le kell győzni. Én még hányós is vagyok úgyhogy nem lesz leányálom, de kibírom valahogy. Jó utat Neked, Nektek is.
2013. máj. 30. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!