Érzéketlen a pocakom. Nem csak nekem?
Figyelt kérdés
34 hetes kismami vagyok és gyakran viszket a pocakom, és a bőröm , olyan érzéketlen , hogy szinte alig érzem hogy vakarom...
Valakinek hasonló tapasztalat???
állítólag nyúlnak az idegek és az is okozhatja...
De csak nálam???
2009. okt. 5. 21:58
1/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon viszket, ahogy nő. Sokat kenegetem testápolóval és Nivea Oilal. Az használ nekem. Én óvatosan vakargatom, annyira nem érzéketlen. Valószínüleg mér attól, hogy nagyon feszül a bőr a hasadon.
32km
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen, feszül a bőr, ahogy nől a hasad, nekem is vannad olyan pontok a hasamon, ahol alig érzem ha vakarom. Ez teljesen normális, ne aggódj!
39 hetes km
3/3 anonim válasza:
38 hetes kismama vagyok,nekem is pont igy el van zsibbadva,de nyugi semmi baj,van akinek a laba vagy a keze zsibbad,ez is a terhesseg egyik tunete,nekem igy magyaraztak,na meg persze nyulik a bor,de ez szules utan elmulik,kellemes babavarast es konnyu szulest kivanok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!