Elmondanátok h Nektek milyen a hüvelyi folyásotok?
Figyelt kérdés
Milyen a még megengedett és melyikkel kell mindenképpen orvoshoz fordulni? Kinek milyen fordult elő? Milyen a gombás hüvelyi fertőzés? Még nem volt (ne is legyen), nem tudom milyen, ezért kiváncsi vagyok.
29 hkm
2013. máj. 28. 14:31
1/10 anonim válasza:
Nekem fehér színű folyásom van, színre kicsit krémes beütésű, állagra folyékony, vizes. Kb 2-3 20-50 forintos nagyságú nap végére a bugyimban. Van mikor több, van mikor kevesebb. Szaga normális, mindennapos fürdés mellett nincs :))
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) És amikor megszárad sárgás színű lesz? Mert nekem is fehéres, de amikor megszárad akkor sárga. Én szedek B vitamint és lehet nekem attól is besárgul egy kicsit, mert van h a vizeletem is citromsárga, de gondolom az a vitamintól...
2013. máj. 28. 14:44
3/10 anonim válasza:
Nekem is olyan mint az első hozzászólónak, annyival kiegészíteném hogy amíg "nincs szaga", az normális. Én azt vettem észre hogy ha mászkálós napom van akkor sokkal több.
4/10 anonim válasza:
Nekem is színtelen , de amikor megszárad sárgás a tisztasági betétem... de lehet inkább az a pisis keveréktől sárga nem tudom. / bocs ez kicsit gusztustalan de nem tudtam másként leírni/
5/10 A kérdező kommentje:
Igen nálam is az van ha sokat megyek, akkor több van. Nem teljesen szagtalan, mert a hüvelynek is van egy jellegzetes szaga.
2013. máj. 28. 15:11
6/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond kedves utolsó! :-) Én sem tudnám másként leírni :-)
És mitől lehet az ha egy nap hírtelen megváltozik, kicsit sötétebb lesz a színe? De ez egyszeri alkalom. Utána olyan mint régen. Lehet attól mert ma sokat mentem, ki is melegettem az autóba ki-be szállás miatt?
2013. máj. 28. 15:15
7/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen és én is tapasztalom, hogy amikor sokat kell mászkálnom, mennem, pakolnom, vagy simán kevésbé vagyok kipihent olyankor sokkal több. Ja meg reggelente is első pisiléskor jön egy nagyobb adag, gondolom, ami éjjel összegyűlik.
8/10 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok, nekem már volt gomba a terhesség alatt, na ha az van észreveszed tuti! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó!
És ha neked megszárad akkor sárgás? Bocsi ha megkérdezem :-) Mert ha gomba lenne akkor azt hogyan veszem észre mondjuk viszketésen kívül? Milyen színű akkor? Te h vetted észre? Mit tapasztaltál? És köszönöm :-)
2013. máj. 28. 21:29
10/10 anonim válasza:
4es vagyok. nekem is volt már gombán. Nagyon viszket , nekem ilyen fehér darabos folyásom volt , és a szex lehetetlen annyira ég olyankor, meg utána ha pisilsz/szex után/ mar mint a fene.... Azt észreveszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!