Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez van a papiromon kibogarászn...

Ez van a papiromon kibogarászná valaki nem volt valami sok infom a papiron kivűl? 5 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Szoval ez van a papiromon amit kaptam segitenétek megfejteni?

Zárt megtartott cervix nem kontractilis ludtojásnyi uterus afv.ben?szabad ksimedence

Tk: ép hám tu.cyt:178/2013

Tvs: az uterusban szabájos petezsák gs 13 mm

Ép adexumok üres douglas dg grav s 5

Minden okés mit jelentenek ezek?

Köszike!

2013. máj. 28. 14:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Amennyit én értek belőle az az, hogy a méhszáj zárt, mérete picit nagyobb, nincs semmi a medencében körülötte, a hám teljesen ép, ha jól értem 2013 ban volt citológiád, látszik a petezsák, ami 13mm, és 5 hetes terhes vagy a diagnózis szerint. Sehol semmi probléma nincs :) Gratulálok! :) 14hkm
2013. máj. 28. 14:15
 2/17 anonim ***** válasza:
*mármint a méhed nagyobb :) lúdtojásnyi :)
2013. máj. 28. 14:16
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ akkor ezek szerint minden ok??

De még nincs baba a petezsákban ugye?Teljesen padlon vagyok nagyon ideges vagyok 3 hétig bekattanok..(

2013. máj. 28. 14:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Még csak 5 hetes vagy! :)Nem baj, hogy nem látták! :))) Ez teljesen normális! :) Minden renden van. Ritkán látszik ilyen korán a baba! :) 6.2-n volt nekünk 2mm-es, akkor egy héttel korábban??? :))) Nyugalom! :) minden a világon a legnagyobb rendben van és rendben is lesz! :) Élvezd a várandósságod! :)
2013. máj. 28. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
* 6+2-n, azaz 6 hét két naposan ... bocsi, nem tudom, miért írok el folyton mindent :))))
2013. máj. 28. 14:21
 6/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a nyugtataást..)

Csak olvastam egy kismamás oldalon hogy ilyenkor már kell látszódni a babaának...ezért paráztam be..

2013. máj. 28. 14:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Ultrahang gép minőségén, orvoson is múlik, de semmi baj nincs, ha 5 hetesen nem látta, van aki 7. hét előtt nem is megy dokihoz, mert úgy sem látnak semmit :) Én is korán mentem, tudni akartam, hogy jó helyn tapadt, stb. De tényleg, semmi baj nincs nálatok :) ez teljesen normális :)
2013. máj. 28. 14:28
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm..
2013. máj. 28. 14:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem a petezsák 6,5mm-es, szikhólyag látható. Ez volt a tegnapi uh-n. Én is 5 hetes vagyok. Nincs ezzel semmi baj, korán volt az uh, a következőn már látni kell babát szívhanggal! :)

Ne aggódj! Borzasztó ritkán lehet 5 hetesen látni akármit is a peteszákon kívül. A lányommal 6+3hetes voltam, mikor először volt szívhang!:)

2013. máj. 28. 15:00
 10/17 anonim ***** válasza:
baba az van, csak még pici :) teljesen jó lelet, nyugi :)
2013. máj. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!