Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33+5 hetes vagyok, és a méh...

33+5 hetes vagyok, és a méh fundusára 3/K van a papíromon? Másnál láttam, hogy már 30. hét körül 4/k?

Figyelt kérdés

A védőnő szerint nagyon magasan van a pocakom, már jó ideje. Most akkor ez a 3/K érték hány hetes terhességre utal?

Lehet hogy a doki csak úgy beirta ezt az értéket?

2012. okt. 27. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azt jelenti, hogy a köldök felett hogy hány ujjnyival van a méh teteje.

Nekem centiben írják be, és most 41 centi. Nekem ez bőven 10 ujjnyival a köldök felett. Alacsony vagyok (154 centi) és nagy a pocakom (21. héttől 118 centis a kerülete).

33+6 hkm

2012. okt. 27. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Itt vannak rövidítések:

[link]

2012. okt. 27. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsi akkor félreérthetően írtam le a a kérdést. Tudom, hogy mit jelent a jelölés, azt nem értem, hogy nekem majd 34 hetesen miért 3/k-t írt az orvos, sokaknál meg már a 30.hét elején 4/k-t írnak, illetve az egyik webes oldalon is a 32.hétnél már 4/k...

Pedig tényleg nagyon fent van a pocim...

2012. okt. 28. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:

1-2 válaszoló vagyok.

Nem tudom, mitől függhet egyébként. 26-27 hetesen mért a dokim 33 centit. 29 hetesen a kórház 44 centit. 32 hetesen a dokim mért újra, és akkor 41 centit. Mondtam is neki, h a kórház korábban többet mért.

Ellenben amit észrevettem, h akkor még felfelé ment a gyomrom, és szerintem sokszor azt is belemérték. Most viszont már egy ideje feltűnt, hogy nem tudom, hol a gyomrom. Enni nem sokat tudok, mert meg akarok utána halni (amíg érzékeltem, akkor is kőkeménnyé vált evés után), de most konkrétan sehol sincs meg, szerintem a méhem valamennyire hátrafelé, befelé parancsolta és nem felfelé.

2012. okt. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!