Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mekkorára nő majd...

Szerintetek mekkorára nő majd a pocakom?

Figyelt kérdés
Nagyin sportos alkatom van, heti 4-szer jártam zsírégetésre és kardióra. Még mielőtt elkezdtünk próbálkozni, nagyon sok hasizmot csináltam, szépen kivehető, ám NEM nagyon csúnya, pasis kockahassal estem teherbe. Körte formám van, viszonylag széles a csípőm. Emellett 2. trimesztertől fogok járni kismamatornára. Szénhidrátszegényen étkezem - paleo.
2013. máj. 28. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
bocsi, de erre senki nem fog tudni válaszolni! :-)
2013. máj. 28. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én magamról fogytam a terhesség alatt, csak a fiamra szedtem, összesen 4 és fél kg-ot híztam. Szintén körte alakkal. Viszont szó szerint óriási pocakom volt, nem véletlenül, 3960 grammal született a fiam.

Szóval hiába az étkezésre való odafigyelés vagy a torna, ha nagy a baba, annak hely is kell ám!

De ha neked nem lesz nagy babád, akkor lehet nagy pocakod sem lesz.

Csak egy tanácsot fogadj el, hogy úgy étkezz és élj majd a terhesség alatt, ami a babádnak jó és nem úgy, ahogy neked és neki nem. Mert neki nem biztos, hogy az lesz a jó, ha full bomba formát akarsz végigvinni a terhesség alatt. Persze jó dolog, ha figyelsz az étkezésre és majd a mozgásra, csak ne vidd túlzásba azért, mert jaj, felszalad majd 10-12 kg. Az bőven belefér, főleg, ha vékonyan kezded a terhességet. Annak a babának tápanyag is kell, hogy fejlődni tudjon, és neked is, hogy mindkettőtöknek elég legyen.

Sok sikert!:)

2013. máj. 28. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Paleosan étkezem 4 éve, ez nem fog megváltozni a terhesség miatt :) Ma már rá sem tudok nézni a fehér lisztre, tésztákra. Valahol olvastam, hogy erős hasizommal kisebb a poci, mert kevésbé fog megnyúlni az izomzat, jobban tart. Ezért kérdeztem, nem tudom, mennyire igaz. Tapasztalatok?
2013. máj. 28. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt olvastam amit te, hogy ha erős a hasizmod, akkor nem tud úgy kinyúlni. Nekem pl nem volt hasizmom (spinningeltem, az nem erősíti a hasat :) ) és terhesség végére szürreális méretű pocakom lett. 12 kg jött fel, de szüléskor lement 9, utána 2 hét alatt 2kg, biztos a víz, és a maradék 1 is azóta. Sőt, mínuszban vagyok. Ha 10-12 kg felmegy rád, az szülés után egy hónappal nem is fog látszani, főleg hogy terhesen is jársz tornára.
2013. máj. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!