Szerintetek mekkorára nő majd a pocakom?
Én magamról fogytam a terhesség alatt, csak a fiamra szedtem, összesen 4 és fél kg-ot híztam. Szintén körte alakkal. Viszont szó szerint óriási pocakom volt, nem véletlenül, 3960 grammal született a fiam.
Szóval hiába az étkezésre való odafigyelés vagy a torna, ha nagy a baba, annak hely is kell ám!
De ha neked nem lesz nagy babád, akkor lehet nagy pocakod sem lesz.
Csak egy tanácsot fogadj el, hogy úgy étkezz és élj majd a terhesség alatt, ami a babádnak jó és nem úgy, ahogy neked és neki nem. Mert neki nem biztos, hogy az lesz a jó, ha full bomba formát akarsz végigvinni a terhesség alatt. Persze jó dolog, ha figyelsz az étkezésre és majd a mozgásra, csak ne vidd túlzásba azért, mert jaj, felszalad majd 10-12 kg. Az bőven belefér, főleg, ha vékonyan kezded a terhességet. Annak a babának tápanyag is kell, hogy fejlődni tudjon, és neked is, hogy mindkettőtöknek elég legyen.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!