17 éves vagyok, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? A vőlegényem 30 éves. Nagyon félek a reakciójuktól.
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 07:36
11/14 anonim válasza:
na azért várjunk egy picit
ilyen helyzetbe nem lehet csak úgy bele kerülni
ez nem véletlenül történt
12/14 anonim válasza:
Félsz, de nem tudsz mit tenni. Nagy levegőt, és vágj bele. De mérlegelj mindent, utána dönts!
Miért kell kiírni, hogy ki hány gyerek anyja? (ha ide írom, hitelesebb leszek? Akkor: 12 éves, 2 éves és 5 hónapos ikrek anyukája)
13/14 anonim válasza:
6-os valóban semmi közünk ahhoz, hogy hány éves a vőlegény, végülis az egész történethez semmi közünk...
A másik, ha valaki nem szexmentes életet él, az még nem hozza magával egyértelműen a teherbeesést. Nehogy már azt mond, hogy gyakorlatilag a szülőknek erre fel kellett már készülni.
14/14 anonim válasza:
nem hiszem hogy ítélkeznünk kéne,mi is lehetünk még ilyen helyzetben,elvégre szerintem a legtöbb kommentelőnek van gyereke.többek közt nekem is én 18 évesen lettem terhes,és igen csak féltem bejelenteni a szüleimnek,habár már nem laktam otthon,és volt egy szakma a kezemben.a kérdezőnek tanácsolnám,hogy alaposan gondold át a dolgot,ugyanis egy kisbaba,nagyon sok f,elelősséggel,lemondással,és igénnyel jár az a baba a nap 24 órájában rád lesz utalva,és nem a szüleidre,a párod pedig jó esetben dolgozik majd egésznap,hogy legyen miből nevelni,éjjel pedig pihennie kell,hogy nappal tudjon melózni.nagyon nagy feladat.mérlegelj nagyon nagyon alaposan,és igen vedd azt is előtérbe,hogy majd mikor 18-20 éves leszel előjön a fiatalság utáni vágy,amire a kapcsolatotok is rámehet,hiszen a párod már ezen túl van.sok sikert,és csak bátran!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!