Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki vetélés után...

Szedett valaki vetélés után nyugtató hatású szert? Lehet befolyása a 2. terhességnél?

Figyelt kérdés
Nagyon stresszes vagyok és arra gondoltam, hogy megpróbálok valami gyógynövény tartalmú stresszoldót (pl. HOVA). Pár hónap szünetet javasolt a doki és addig szeretném kipróbálni, mert nagyon megviselt a dolog és sajnos sok 1000 más dolog miatt is folyamatosan stresszes vagyok.
2009. okt. 5. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! igen, lehet hatása -és nem pozitív- a következő terhességre. én szedtem gyógynövénykivonatút -most nem jut eszembe a neve, de asszem 50 db volt egy üvegben, barna drazsé és macskagyökér kivonatot tartalmaz-is, meg pszichiáter által felírtat is, de utóbbit csak rövid ideig, mert nem akartam ártani magamnak-sem.
2009. okt. 5. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én citromfű kapszulát szedtem, meg homeós Sedatif PC-t. Ezek nem okoznak semmi bajt, a jövőre nézve.

6 hetes kismama

2009. okt. 5. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Négy babát veszíttem el. Depressziós voltam és idegbajos. Xanaxot szedtem és egyéb szorongáscsökkentőt. Plusz citromfű teát. Annyi befolyása van, hogyha stresszel és idegeskedsz később fogan meg a baba.

A terhesség alatt is kellett alkalomszerűen szedni.

Most itt a fiam. Semmi baja. Természetes alapanyagú dolgokkal semmit nem ártasz, nyugi.

2009. okt. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!