Igaz hogy aki belső varratot kap, a méhszájat is varrják azt nem lehet elérzésteleníteni? Valóban fáj?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 12:09
1/9 gabszem válasza:
hááát. Nálam sajnos szakadt minden, a méhszájam cafatokban volt, alig bírták összerakni... a hüvelyem pedig két helyen szakadt végig + gátmetszés, szóval kb. 1 órán keresztül varrtak. Hát nem mondanám erős fájdalomnak, de én éreztem amikor beleszúrták a tűt odabennt. És miközben jajjgattam azt mondták hogy nem érezhetek semmit... hm, a gátvarrást nem éreztem, oda kaptam érzéstelenítőt.
2/9 anonim válasza:
Nekem jobban fajt mint maga a szules. Minden egyes tuszurast ereztem.
3/9 anonim válasza:
Valóban fáj, igen.
3x szültem, a szülés szép volt, de a varrás nagyon kemény...
kihagytam volna az életemből, pedig én aztán bírom a fájdalmat.
ilyenkor már nem érzed a fájdalomcsillapító hatását.
4/9 anonim válasza:
igen, én is minden egyes tűszúrást éreztem és minden egyes csomókötést:((((((((
5/9 A kérdező kommentje:
Na pont ettől féltem, a szüléstől nem félek egyáltalán... d e a varrás a rémálmom, lehet elfutok majd...:-)
2013. máj. 27. 12:30
6/9 anonim válasza:
én azt hittem meghalok. a szülés gyaloggalopp volt, de a varrás. .. a doki már szívatott velem gázt, h. nyugodtan tudjon dolgozni. meg is fejtettem az univerzum titkát tőle :)
kaptam edát, de nem hatott. ha neked jól adják be, nem fogsz érezni semmit!
7/9 anonim válasza:
Nem is szabadna szülés elött ezzel foglalkoznod.
Még nem halt bele senki:) Mi csupán őszinték voltunk.
További boldog pocakos heteket!
8/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Kaptam érzéstelenítőt, nem is éreztem. Tudtam, hogy varr a doki, de hogy mit meg mennyit, azt nem. Amikor másfél óra után végzett, akkor mondta, hogy a kislányom könyöke az arca előtt volt, szétszakított mindent, amit ért. Varrta a méhszájamat, a hüvelyfalamat, meg ugye a gátmetszés helyét kívül-belül. Kívül éreztem az utolsó 2-3 öltést, de az sem volt annyira vészes. És belül egyáltalán nem is fájt utána sem.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi! azért ez megnyugtat
2013. máj. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!