Volt olyan kismama, aki nem tudott elmenni az egyik nst-re? Nagyon leszúrnak majd miatta vajon?
37 hetes vagyok/leszek a héten, múlthéten eljutottam nst-re de most nem fogok tudni elmenni, mert a férjemet egész hétre elküldték máshová dolgozni. 30 km.re lakunk a várostól, és nyitva van a méhszájam,valamint van egy 2 éves fiam akit nincs kire bízzak.
Nem szeretnék útközben megszülni a távolsági buszon (ami egyébként full tömött és 4szer ját egy nap).
Na hát ez az h én ezt nem tudom eldönteni h most ez vajon mennyire nagyon fontos? Végülis még van 3 hete a kiírt időpontig. Jó nyilván nem viccből találták ki, de a múlt heti is így zajlott:
leültem, odatették az egyik érzékelő fejet a feltételezett szívhangra, na onnan 4 perc után el is vándorolt a kislányom, és a szülésznők meg egymással trécseltek. Egy olyan 10 perc után észrevette az egyik h gyakorlatilag semmit se mér a műszer. Áttette egy pár centivel arrébb, és rám mordult hogy ÉN ne mozgassam (mondtam neki h én aztán tuti nem szórakozok azzal h elmozdítom).
Ezután kb. 2-3 percig mérte rendesen megint a szívhangot, majd megint semmi.
Ezután le is vették az érzékelőt, majd a doki ráírta hogy minden oké és kész.
Na most ennek így mennyi értelme van???
Rokonunk egy szál se, barátok több száz kilóméterre kocsi nélkül. Úh ez rajtam mondjuk nem segít. :(
de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!