Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ferjem nem kerdez semmit,...

Ferjem nem kerdez semmit, mondjam neki, mi van velem, vagy hagyjam a francba?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, szerettunk volna babat. Most itt van, elso nogyogyasz utan meg se kerdezte, mi van. Egy ido utan eszebe jutott azert. Az orvos nem latott terhesseget, vissza kell mennem ket het mulva. Nem kerdezte azt se, mikor megyek vissza. Persze pont akkorra kert idopontot fogorvoshoz, amikor nekem kell menni. Lanyunkra fogalmam sincs ki fog vigyazni, hiszen senki nem tud meg semmit.
2013. máj. 26. 08:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ez azért nekem elég fura az én párom már az elejétől fogva "törődik" a babával mindig megkérdezi mi volt az orvosnál/védőnőnél. De szerintem biztos érdekli őt is csak lehet hogy most valami más foglalkoztatja, szerintem ez nem jelenti azt hogy nem akarja a babát :)

22 hkm

2013. máj. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!