Ferjem nem kerdez semmit, mondjam neki, mi van velem, vagy
hagyjam a francba?
Ha egyéb probléma nincs a kapcsolatban nem gondolom, hogy ennyire ki kellene akadnod. (gyanítom azért van itt más is) Nos az én férjem se nagyon fogta fel, hogy gyerekünk lesz amíg nem látta a hasamban úszkálni. A pasik szerintem ezt később fogják fel, mert nem érinti őket annyira mint minket. (legalább is az elején) Van olyan is aki ezt olyan női dolognak gondolja és inkább nem is szeretné tudni a részleteket, mert azt olyan "nem rá tartózónak érzi". Nálatok ez második gyerek így még inkább indokolt a nem törödömsége mert ha egyszer már ezt végig csináltátok akkor már tudja mi után mi jön, úgy van vele majd te intézed amiket kell ezzel kapcsolatban. Ő meg csinálta majd ha itt lesz foglalkozik vele. Szerintem ha téged ez ennyire zavar (joggal) akkor mond el neki, hogy mit szeretnél, hogy szeretnéd, hogy veled menjen, hogy néha meg simogassa a pocakod stb.
2013. máj. 26. 08:54
2/11 A kérdező kommentje:
De az olyan gaz, hogy megkerem, hogy simogassa meg a hasam, nem? Mar mondtam neki, hogy szeretnem, ha egy kicsit tobbet torodne velem, aznap mesimogatta a hasam egy muvigyorral, azota se semmi.
Valószínűleg ezt a babát csak te szeretnéd. Azt írod, van már egy lányotok, így tudod, hogy akkor hogyan reagált.
2013. máj. 26. 09:04
Ti nem kommunikáltok? Ha nem kérdezi, mikor kell visszamenned, akkor te direkt nem szólsz, mert duzzogsz? Láthatod, hogy ezzel te jártál pórul. Egyébként drukkolok, hogy minden rendben legyen, de ez nem csak a babára vonatkozik, hanem a kapcsolatotokra is.
2013. máj. 26. 09:25
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! A pasik nem gondolat olvasók, és lássuk be gyakran még mi magunk se tudjuk mit akarunk. Mond meg neki, hogy mit szeretnél. Kommunikáció!!!!
2013. máj. 26. 09:28
6 hetesen semmit sem látott??? Teszteltél és pozitív lett?
2013. máj. 26. 09:35
Ne haragudj, de mit simogasson ha a doki nem látott terhességet? A férfiaknál ez nem úgy van, hogy megtermékenyítéstől imádják a babaát. Majd ha lesz uh-kép, nőni fog a hasad, akkor fog rá reagálni. Akkor lesz mire.
A lányotoknál hogy volt?
2013. máj. 26. 10:07
Ez a pocak simogatás nem emgy midnen férfinak... Sok pasinak csak a kézzel fogható dolgok amik ugymon számitanak. Ez sok pasinak egy furcsa dolog. Előző terhességnél hogy volt? Hogy állt hozzád? Az meg hogy ki fog vigyázni a nagyobbra, ne már hogy nem tudod megmondani neki hogy lesz szives vigyázni ré mert Te mész orvoshoz. nem gondolatolvasó mondd meg mit akarsz. Ha ö nem tudja megoldani kérj meg mást nem kell elmondnod hova mész, dolgod van a férjed sem ér rá ennyi.
2013. máj. 26. 10:08
Gondolom le leszek pontozva a véleményemért, de akkor is leírom :D
Nekem ez annyira hihetetlen, hogy valaki ennyire nem ismeri a saját férjét, hogy kiír ide egy kérdést hogy miért csinál vagy nem csinál valamit. (Tök sok ilyen van, nem csak a kérdezőre értem...)
Miért nem az az első, hogy neki mondod ha valami baj van??
Nem csodálom hogy ennyi válás van, mikor nulla kommunikáció van egy csomó kapcsolatban...
A kérdésedre válaszolva: szerintem is eleinte tényleg nem kézzelfogható nekik a dolog, azért nem érdeklődik. De mi nem tudhatjuk hogy mi jár a férjed fejében...Sokkal többet mond el róla, hogy a kislányotokkal hogy bánik. Ha jó apa, akkor nincs miért aggódni.:)
2013. máj. 26. 12:29
teljesen igazad van utolsó. Számomra is hihetetlen hogy ennyire hiányzik a kommunikáció a házasságokban, kapcsolatokban. Rengeteg ilyet látni, és tényleg ezért is mennek szét aztán.
2013. máj. 26. 13:30
Kapcsolódó kérdések: