Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első baba mikor mozdul meg?

Az első baba mikor mozdul meg?

Figyelt kérdés
2007. szept. 19. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsogyermek a mama pocijában kb. a 17-22 héten mozdul meg,(vagyis akkor érezheti elosszor) a második baba mozgását már akár 14-15 hetessen islehet érezni!
2007. szept. 19. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb is lehet érezni. Én például 14 hetesen már éreztem valamit az lehetett de más is érezte ugyanígy.
2007. szept. 19. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Az elsö babámat va´rom.Èn a 16.héten éreztem meg elözször.Csak két kis lökést e´reztem a hasamban.Ma´snap megint éreztem,e´s akkor már biztos voltam benne,hogy a kis pocaklakó.Azóta egyre intenzi´vebben mozog,és reme´lem,hogy így is marad.
2007. szept. 19. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én a 17. héten éreztem egy finom kis mocorgást és utánna hétről-hétre erősődött
2007. szept. 19. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
én elég későn tudtam meg(nem elitélni,a szervezetem tehet róla.megjött és nem volt tünetem.)17 hetesen és az nap mozdult meg először,és azóta is mocorog rendszeresen. minden reggel és este bejelentkezik,de van (nagy ritkán) hogy napközben is.
2007. szept. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!