34 hetes vagyok, és két napja hasmenésem van. Ez árthat a babának?
igazábol már 5 napja nem olyan jo a székletem, de nem okozott semilyen problémát... de most már második napja vizes hasmenésem van (bocsánat, hogy ilyen részletesen irom) nem sok, napi kétszer kb.
ugyan ugy nem vagyok rosszul, étvágyam is van, bár nem tudom hogy mit egyek, mert ennék én mindent, csak gondolom nem jo ilyenkor "rendesen" mindent enni.
mitöl lehet ez? árthat a kicsinek? ugyan ugy mozog mint mindig
lehet a hasmenésnek köze esetleg ahoz, hogy mostanában töbször ittam zöld teát, meg c vitamint is szedek??? rendszeresen eszek zöldséget gyümölcsöt is.
nem tudom mire gondoljak. esetleg egy enyhébb virus?
köszi elöre is a válaszokat.
Igazán a babára semmilyen hatással nincs a hasmenés, rá nézve a kiszáradás, folyadékhiány a veszélyes. Ha csak 2-3 napig tart, akkor diétával főtt burgonya, főtt rizs, pirítós), folyadék-utánpótlással (legalább 2 dl folyadék minden hasmenés után)jól lehet kezelni. Ne szedj semmilyen hasfogót, mert az a jó, ha minél előbb kiürül a szervezetedből, aminek ki kell.
Ha azonban 2-3 napnál tovább tart, akkor mindenképpen dokihoz kell menned!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!