Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nuvaring után próbált valaki...

Nuvaring után próbált valaki teherbe esni?

Figyelt kérdés
Van olyan aki Nuvaringet használt fogamzásgátlónak, és utána szeretett volna gyereket vállalni? Mennyi idő után sikerült? Én ebben a hónapban hagyom majd abba, és érdekelne más tapasztalata.
2013. máj. 23. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt használtam, kb 2 évig, aztán novemberben hagytam abba, és most van az első próbálkozásunk, eredményt még nem tudok, júni 3 körül nemvárom.Harmadik gyerkőc lesz.
2013. máj. 23. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is Nuvaringet használtam, de jóval az első próbálkozás előtt abbahagytam egyéb okokból (kb fél évvel korábban), szóval ilyen rövidtávú tapasztalatom sajna nincs, de nőgyógyászt anno megkérdeztem, azt mondta, mivel ez kifejezetten kis hormontartalmú szer, ezért elvileg következő hónaptól már lehet baba, de ő azt szokta javasolni 2 hónapot várjanak, hogy biztosan kitisztuljon a szervezet és akkor már biztos nem érezhető a hatása.

Egyébként nekünk a baba első próbálkozásra sikerült, de mint mondtam ez fél évvel később volt.

2013. máj. 23. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én most fogom szombaton kivenni, újat már nem rakok be, és nagyon örülnék ha még a nyáron összejönne.. :) Én is abban bízok hogy mivel alacsony hormontartalmú, hátha, csak érdekelt hogy akik már próbálták mit tapasztaltak.

2013. máj. 23. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is vártam a Nuvaring abbahagyása után fél évet és utána kezdtünk próbálkozni. A 2. hónapban megfogant a fiunk.
2013. máj. 23. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Következő hónapban.Mivel ez a "helyén" hat így kevesebb a hormontartalma és nem kell ürülnie hónapokig.Ha azt nézed pontosan kell felhelyezni időben,mert 7 nap csúszás után teljesen kiürül a hormon és nincs olyan hatása.Tehát 7 nap allatt ürül,de nem árt a babának havan "maradéka" nem mint az orálix trutyi,ami teljesen bekavarja a szervezeted.
2013. máj. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!