Kettő kalkulátorral kiszámoltam a szülés várható időpontját. Mind a kettőnél ugyan az a várható időpont, viszont a betöltött hetek száma nem. Most akkor melyiknek higyjek?
az egyik csak 18 hetet ír,a másik 21-et.
A 21 hetet a timmermann féle dobta ki.
Segítsetek megfejteni ezt a nagy kérdést.
Előre is köszönöm válaszaitokat.
szia, azért jött ki szerintem más, mert valószínüleg az egyik azt számolta, hogy a mensidtől számítva mennyi idő telt el ( ezzel 2 héttel több jön ki mindig), a másik pedig a baba valós korát. A baba nem a menstruáció alatt fogan, hanem utána cca. 2 héttel. Úgyhogy amikor azt mondja az orvos, hogy 20 hetes vagy, akkor a baba a valóságban még csak 18 hetes.
Itt van egy jó, megbízható kalkulátor, de ezt is elmagyarázzák rendesen az oldalon: [link]
Szerintem csak ennyi lehetett a probléa, de ha nem, akkor úgy tudod leellenőrizni saját magad, ahogy az egyik hozzászóló írta. Utolsó mensi + 7 nap + 1 év - 3 hónap.
Egyébként sok sikert a bébihez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!