Akik túlhordtátok a babátokat, mivel próbálkoztatok a szülés beindítására? 5 napja hordom túl a kisfiam. Az időpont biztos jó volt.
Szia!
Nekem a lépcsőzéstől indult be a szülés. Naponta 2-szer gyalog mentem fel a 4. emeletre (persze szépen lassan, ahogy a pocakom engedte) és a 3. napon beindult a szülés.
Gyors és problémamentes szülést!
16 hós kislány anyukája
Bujjatok össze apával!:-)
A kiskatonák állítólag a terhesség végén beindítják a szülést...
Én a 3 gyerekemből kettőt túlhordtam.Semmivel nem tudtam beindítani,pedig minden lehetséges praktikát bevetettem.Ittam a málnalevél teát napi 2x 36 héttől,szedtem a homeos golyókat,lépcsőztem 41 hetesen,szex..stb..nem indult be.
42 héten teljesen zárt és éretlen volt a méhszáj,viszont a magzatvizem olyan színű és állagú volt mint a spenót.
Mikor burkot repesztettek csak szörnyűlködött a doki is meg a szülésznő is.Mindkettő túlhordott császáros lett sajnos.
Remélem Te nem jársz így.
Minden jót,könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!