Fog valamit látni a doki ma délután már?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, ma megyek nőgyógyászhoz. Nincs szinte semmi terhes tünetem, viszont van két pozi tesztem és 10 napja késik a mensim, sose szokott.Látni fog már valamit vagy korán megyek??(Felhívtam egyébként, elmondtam mennyi "idős lehetek" azt mondta menjek nyugodtan, hüvelyi UH-lesz.)Milyen vizsgálatokra fog még elküldeni?2013. máj. 22. 13:57
1/8 anonim válasza:
nekem 5 hetesen 15mm gestatios gyűrűt látott,3 hét múlva kellett visszamennem akkor már látható volt a manóm.
2/8 anonim válasza:
Látni igen, de szívhang nrm valószínű. Vizsgálatra szívhang után küld majd. Drukkolok!
3/8 anonim válasza:
Valamit már biztos látni fogtok! Tessék beszámolni! :)
4/8 anonim válasza:
ÉN 4hetes és 4 napos vagyok! jövő héten kell felhívni a dokim, alig várom, írd meg mindenképp mit láttatok:))
5/8 A kérdező kommentje:
sziasztok!Látott "valamit":-) de még annyira korai, hogy teljes bizonyossággal nem állapíthatta meg, hogy baba...de azt mondta ne keseredjek el, nyugodjak meg, szedjek vitamint és 2 hét múlva már látni fogjuk:-)Addig pihenjek, vigyázzak magamra!Persze ezt munka mellett nehéz betartani, de megpróbálom a hétvégét kihasználni!
2013. máj. 22. 20:36
6/8 anonim válasza:
Ez van, ha korán mégy. Mégis jól tetted, mert a méhen kívüli terhességet ki kell zárni. Ez iszonyat hosszú két hét lesz, de utána már könnyebb. Boldog babavárást!
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!Sajnos azt mondta teljes bizonyossággal nem lehet a méhen kívüli terhességet sem kizárni...de nem fáj semmim (remélem így marad)nem vagyok rosszul sem, pici hányinger néha...úgy várom azt a jún. 5.t!!!
2013. máj. 22. 20:56
8/8 anonim válasza:
ÉN vagyok a 4hét +5 napos, én jövőhéten hívom fel az orvosom, és majd akkor ad időpontot:) Nagyon izgulok, akkor már nálam is fog látni valamit már, mert már majdnem 6 hetes leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!