Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tetszik nektek az Elizabeth név?

Tetszik nektek az Elizabeth név?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 10:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Ha valaki magyar állampolgárnak születik, akkor nem lehet álmagyar. Feltételezem az angolok sem nevezik Erzsébetnek a gyerekeiket, csak mert az olyan egzotikus és ritka feléjük. Ha egy angol Elizabeth nevet ad a gyerekének, az meg álangol? Nem értem a logikát...

Amúgy nyilván nem minden név magyar eredetű amit használunk, tehát még lehet egyszer ezt is megszokja a fülünk, de nálam még nem jött el ennek az ideje.

2013. máj. 22. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

Nem az volt a kérdés,hogy adnád e a gyerekednek teee...Álmos ősanyja!

A hülye álangol hasonlítgatásodhoz már nem is fűzök semmit. :-D

Az álmagyarságot meg akkor sem értenéd,ha 15en magyaráznák neked.

2013. máj. 22. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem szep nev, es kell a h a vegere. Ha angol irassal lenne akkor Elisabeth lenne...

Attol meg h Mo-n szuletik a baba kozel sem biztos h Mo-n fognak elni. Es egy osmagyar nev pl egy angol szamara kiejthetetlen.

2013. máj. 22. 18:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Szép név, de nem mafyar gyereknek való.

off: Egyébként nekem jobban tetszenek az eredeti magyar nevek (egyébként a Dorina pont nem egy "ősmagyar" név- szóval még hülyeséget is mondtál). De abban van valami, hogy ezek divatnevek lettek- minden második fiú Zalán, és minden második lány Jázmin), és sokan csak a hóbort miatt adják a gyereküknek. De attól még szépek...

2013. máj. 23. 08:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Értőolvasás kedves utolsó!Nem állítottam a Dorina névről,hogy magyar.De örülök,hogy megtaláltad a okot,hogy okosnak hidd magad! :-)
2013. máj. 24. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szerintem nagyon szép név.
2013. máj. 25. 17:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név. Nekem tetszik.
2013. máj. 25. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szép, de nem vagyok biztos abban, hogy jelenleg nem fonetikus nevet lehet-e anyakönyveztetni. Én úgy tudom nem.

OFF:

Szeretem mikor az álmagyarkodással kezd valaki dobálózni, teljesen ismeretlenül...

Szerintem sem itthonra való ez a név,( bár tényleg szép, nekem Elisabeth Taylor jut eszembe).

Mindenesetre önkéntelenül is, de bevillantak az én kedvenc neveim, így mindenki elgondolkodhat, mért is álmagyarság normál magyar nevet adni:) (ezek valós személyek a helyesírás helytálló, vezetékneveket nem írok)

Jó szórakozást!:)

10. K. Ketrin Erzsébet

9. K. Nikolasz Zoltán

8. N. Brendon Norbert

7. K. Zeusz

6. K. Sanel

5. M. Anakin

4. K. Tarzan

3. L. Szamszung (őt csak fonetikusan lehetett anyakönyvezni.)

2. L. Agamennón

1. L. Leonidász Béla (Anyuka Lejonidásznak hívta:))

2013. máj. 25. 20:16
 19/21 anonim válasza:
67%

Nem, kimondottan sznob, főleg téhával. Egyébiránt szerintem keresztnevet a vezetéknévhez célszerű választani. (ismerek egy tagot, akit Csabának hívnak, de a családneve ...pi-ra végződik)

OFF

@előző: te ezeket ismered, vagy olvastad valahol? Ötletem sincs, mik lehetnek a családnevek :D

2013. máj. 26. 12:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezek valós személyek, (sajnos) munkakörömből fakadóan találkozom velük.:)
2013. máj. 26. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!