Tegnap óta fáj egy kicsit a jobb mellbimbóm, mitől lehet?
Figyelt kérdés
34 hetesek vagyunk, előtejem még nincs.2 hete megnyomtam kicsit a mellemet akkor jött belőle egy csepp színtelen folyadék, ez lett volna az előtej? De azóta nem piszkáltam, de tegnap óta fáj egy kicsit, és csak a jobb. Mitől lehet?2008. jún. 18. 11:29
1/1 anonim válasza:
Az a csepp színtelen folyadék valószínű valamiféle savszármazék,nekem legalábbis ezt mondtá, pontosabban megnyomta a nőgyógyász és azt mondta emlőből sav nyerhető.Erre kaptam gyógyszert méga terhesség előtt, mert a teherbeesést és a peteérést akadályozta, sikerült is a dolog, most 14,2 hetes vagyok, de az ilyen savjelentkezés magas prolaktinszintre utal, ami nálad márnemgon, ez már az előtejtermelés jele, a tejcsatornák ilyenkor átmosódnak. Ezmiatt nem kell aggódni, de ha fáj azért azt említsd meg az orvosnak, nehogy mellgyulladást kaoj, mert az nehezíti a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!