Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » TERHES VAGYOK? Nem jön meg de...

TERHES VAGYOK? Nem jön meg de nem is volt olyan együttlétem ami lehetővé tette volna terhességet.

Figyelt kérdés
13 napja késik és nem is érzek semmi tünetet hogy meg akarna jönni a napokban viszont szúró érzéseim voltak de nem görcsök. nem tudom mi legyen. nem szokott késni és mikor együtt is voltam a barátommal nem ment el belém. akkor most mi van?
2013. máj. 22. 09:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk így jött a baba.A dmben van 299-ért tetszt,pont 13 nap késés után 3 másodperc alatt mutatta az eredményt.
2013. máj. 22. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem baba van a dologban..Mi is megszakítással voltunk együtt,soha nem ment el bennem..most 14 hós a végeredmény :-)
2013. máj. 22. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Nalunk is hasonloan alakult mint a 3ik hozzaszolonal. Marcius elejen volt egy missed ab-om, elhalt terhesseg. Ugy dontottuk szunetet tartunk es haza utazunk 6 hetre. kove honapoban rendes mesi, majd utana csak 2szer voltunk a ferjemmel egyutt, nem terveztuk, es majus 14-en pozit teszteltem.

6 hetes kismami

2013. máj. 22. 18:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden segítséget :-) nagyon örültem hogy ilyen sokan írtatok nekem :-). Jól esett. De lenne még egy kérdésem hozzátok mert ti azért jobban tudjátok ezeket a dolgokat. Tegnap megjött majdnem 16nap késéssel de akkor is lehetek terhes? A barátom és én messze élünk egymástól de vasárnap találkozunk és csinálok azért egy tesztet de megvan az esélye hogy az vagyok?
2013. máj. 24. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi mutatott a teszt?? lehet,hogy ez vetélés.
2013. máj. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!