Sajnos nem nagyon kívánok ételt a folyamatos hányiger és émelygés miatt. 7-8 hetes terhesen okozhatok ezzel kárt a babának?
Figyelt kérdés
Jut neki elég tápanyag, ha keveset eszem? (Szedni kezdtem az elevitet.) Sajnos a kenyérféléket nem tudom megenni, soha nem is szerettem. Ez hiba? De ennek ellenére eddig még tartom a súlyom, nem fogytam.2007. szept. 19. 09:31
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj! A baba elveszi azt ami kell neki, függetlenül attól, hogy mennyit eszel. Az se baj, ha eleinte fogysz pár kilót. Gyakran előfordul. Legfeljebb neked jut kevesebb tápanyag, de a baba nem fog hiányt szenvedni semmiben.
2/4 anonim válasza:
Szia!Ez velem is igy volt nefélj javulni fog a helyzet pár hét mulva,azt nagyon jol teszed hogy szeded a vitaminokat, egy pohar tej lefekvés elott csodákra képes!Probáld ki! én mostanra (12.hetes kismama) megbirnák enni bármit mindig éhes vagyok , pedig a 8ik hétig még fogytam is nemvolt abszolut etvágyam.
3/4 anonim válasza:
Én az első 4 hónapban 5 kg-t fogytam. Arra figyeltem, hogy sok gyümölcsöt és egészséges kajákat egyek, bár nem tudtam sokat enni, de ha szeded az Elevitet és megfelelő mennyiségű folyadékot iszol, akkor nem lesz gond.
4/4 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Én is annyi idős lehetek a pocaklakóval mint te, és én is alig bírok enni! És amiből tudok enni, abból is csak keveset! Jól ki van ez találva! A gyerek elveszi amit kell! Persze azért ne koplalj, mert az nem jó egyikőtöknek sem. Én is szedek vitamint, szerencsére gyümölcsöket, leveseket tudok enni, de pl. a felvágottra alig bírok ránézni és állandóan émelygek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!