Forduljak orvoshoz? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
A mai nap eddig 7-szer volt keményedésem és szúrt közbe a méhszájam. Fél percnél nem tart tovább, de nem tudom mennyi keményedés normális egy nap..
31hkm
2013. máj. 21. 13:39
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz! Lehet, hogy nyílik a méhszáj, de az is lehet, hogy semmi baj! Ezt csak egy vizsgálat derítheti ki!
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj el!!! Én nem éreztem semmit és mégis az orvos azonnal beutalt 31 hetesen a kórházba, ki voltam már kívül-belül tágulva. 1 hétig tudták visszatartani, de addig is kaptam tüdőérlelő szurikat, ami sokat segített, mert ugyan inkubátorba került a kislányom, de nem kellett lélegeztetőgépre tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!