Szerintetek lehet terhesség?
A legutolsó menstruációm április 13-án volt meg s akkor is kevesebb mint szokott... Párommal megszakítással védekeztünk...Pár napja hányingerem is van s a mellbimbóm is érzékeny... de van ez a megfog jönni érzés is.... S most 9. napja hogy késik és jele semmi hogy megjönne... Gyógyszert november óta nem szedem
Válaszokat köszönöm! :)
Persze lehetsz terhes, de mi így nem tudjuk azt mondani, hogy biztosan az vagy, vagy nem!
Vegyél egy terhességi tesztet, és akkor kiderül!
Egyébként én aznap teszteltem mikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak, és akkor már két csíkom volt!
Köszönöm a válaszokat! A kedves és kevésbé kedveseket egyaránt!
Még mindig nem jött meg 11 napja hogy késik... Hétfőn tesztelek ha addig sem jelentkezik.... És minden tünetem ugyan úgy megvan... A cicim nem feszül nem duzzadt csak a bimbóm érzékeny... a hasam úgy fáj mint amikor megvan vagy épp jönni fog... azért reménykedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!