Bennetek mikro tudatosult a terhesség úgy igazán?
Amikor elkezdtem émelyegni. :)Előtte nekem semmilyen tünetem nem volt. De a hányingerrel jött a fáradékonyság is, a puffadás. Aztán nőni kezdett a pocakom is.
Na de a folyamatos émelygéssel tudatosult a terhességem is.
Szerintem ne aggódj ennyire. Az, hogy görcsölget a hasad normális. Több tesztet se csinálj már. Pár hét múlva menj dokihoz, addig pedig nyugi! :)
Én már vagy 6 hetes voltam mire az első tesztet megcsináltam, mert nem is gondoltam, hogy sikerülhetett. Aztán 7 hetesen mentem dokihoz és 9 hetes voltam mikor émelyegni kezdtem.
Csak nyugodtan, nem lesz gond!! Boldog babvárást!
Amikor elkezdett nőni a pocim:) de akkor, mikor megmozdult a 18+5 héten:)
21+3hkm
Nyugi, minden rendben lesz. Én is nagyon féltem attól, hogy bármi baj lehet, de azzal csak idegesitettem magam.
A 11.hét közepén kellett mennem vizgsálatokra, akko láttam a 3. ultrahang képet amin már szépen látszódtak az ujjacskák a lábacskák. Na akkor éreztem magam igazán már terhesnek, mert addig semmi tünetem nem volt. Néha fájtak a melleim.
Most már a hasam is nő és kicsit már látszik. Nyugi, rendben lesz minden.
14+2 hkm
7.vagyok mèg.Na aggodj mert izgulni mèg nagyon sokmindenen fogsz.Ên pl.mindenen aggodtam/aggòdok!Hogy jo e a bpd,mikor mozdul már me,ha már mozog akkor ha kevesebbet ma mint tegnap azèrt.Az elejèn mèg hogy mièrt multak el a tüneteim ès mèg sorolhatnám.De te ne tedd ezt!!!
Minden jot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!