Hát kinek milyen. :)
Nekem 31 hetesen 110 cm és a kicsi BPD-je 80mm.
1600 g-ra becsülték...
Volt olyan ismerősöm, akinek alig volt hasa 38 hetesen nem hittem el mikor mondták hogy "mindjárt szül".....
És mégis egészséges 3kg feletti babája született!
Gondolom, hogy nincs gond az értékekkel, csak kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi volt ennyi idősen! :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Hát ez attól függ mennyiről indultál ill. hol méred a haskörfogatot (én köldöknél), meg milyen alkat vagy stb.
Én magas vagyok (177) viszonylag, 72 kgról kezdtem a terhességet szóval nem voltam vékonynak mondható. 31 hetesen 99 cm volt a hasam 39 hetesen 113 ennyivel mentem szülni (4400 grammos baba) de ez se sokat számít mert van akinek 3 kilós babával hatalmas hasa van másnak meg 4 kiló felettivel is kicsi szóval...
lassan 29 hetes vagyok és 86 cm-es a haskörfogatom, pocim így is óriásinak tűnik mert nagyon kicsi méretről indúltam, általában jóval idősebb terhesnek néznek...
baba meg egy héttel nagyobb is mint a kora uh a pocakméret nem számít :)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!