34hetesen néha menszi szerü pici görcseim vannak? Ez lehet már jósló?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 08:17
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz "pici görcs" alatt.
Bármilyen menstruációra jellemző érzet normális egész terhesség alatt (leszámítva az erős görcsöt és a vérzést), így nem biztos hogy jósló, de ha az lenne sem hinném hogy gond, ha csak néha van.
2/7 A kérdező kommentje:
A picit úgy értem hogy nem erôteljes görcsöket érzek.Tehát nem fáj csak picit görcsöl.Én semm hinném hogy gond lehet csak kérdeztem hogy ez lehet jósló?
2013. máj. 21. 08:46
3/7 anonim válasza:
Szia, nekem is van a terhesség elejétől, most 32 hetes vagyok.....most is van néha, de nem vérzek és nincs gond.
Szerintem ennek semmi köze a jósló fájáshoz.....
4/7 anonim válasza:
Hm. Hát akkor fogalmi eltéréseink vannak, az biztos. Nálam a "görcs" az fáj, és nagyon erős. :o)
Na minden esetre ez nem jósló lesz.
első
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez függetlenûl attòl is kinek milyen a fàjdalom küszöbe.Nem feltètlen kell hogy fàjjon egy görcs szerintem,akàr kibìrhatò is lehet.Kellemetlen a menszis görcs is de nem mondhatnàm fàjdalmasnak. Hmmm
2013. máj. 21. 09:37
6/7 anonim válasza:
Esetleg Braxton-hicks összehúzódások? Már lehetnek nálad, a méh készül a szülésre.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! :-)
2013. máj. 21. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!