Az baj ha tüneteim vannak már a 4. hétben?
Hali, több pozitív teszt után elivel az 5. hetet kezdem, de azt olvastam a neten hogy ha sok a hcg és vannak terhes tünetek mint pl. fáradékonyság akkor valószínü méhenkívüli...2,5hét múlva megyek dokihoz. Nincs semmilyen barnázás, vagy folyásom semmilyen, viszont a melleim olyanok mintha "tele lennének", sokat tudok aludni, és néha kis hasi fájásaim vannak mintha megakarna jönni, de nem vészes és nem egyoldalú.
Elvileg az utolsó mensi utánni 14. napon volt este meg másnap délig egy kis vérzés de csak kicsi...az lehetett a beágyazódás? Tudtok tanácsot adni hogy ne aggódjak, vagy inkább aggódjak?
a beültetés utáni 12. napon (lombik volt) valami baromi magas hcg-t produkáltam. Mégsem volt eddig tünetem szinte semmi az álmosságon kívül, meg néha nagyon nagy menstruációs görcsök (egy-két pillanatig) :)
a méhen kívülit a görcsök miatt előbb észreveszik általában, mint hogy neked feltűnne, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!