Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 9 hétben vagyok! Eltűntek a...

A 9 hétben vagyok! Eltűntek a tüneteim, feltétlenül az jelenti hogy baj van a babával? A dokim 1 hete megállapította a szívhangot. Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz időszak amig nem jön a köv UH!

Kicsi az esélye h bármi baja is lenne a babádnak, a tünetek eltűnése pedig semmit se jelent!

Nekem egyik terhességemnél 10-12 hétig vot hányingerem álmosság stb. most a másodikkal egyszercsak mintha elvágták volna a 7-8 .hét környékén. Megijedtem, de semmi baja a babának!

Ha megengedheted magadnak és úgy jobban érzed magad, menj el egy magán UH-.ra vagy a magándokidhoz.

Mi most voltunk nemrég a 12.heti UH-n de semmi baja szerencsére él és virul a kis bébi:)

Később már jobb lesz mert már érzed hogy mozog és jólvan:)

Ne aggódj!

2009. ápr. 28. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

jaj,dehogy! nincs semmi baj szerintem,pláne,ha van szívhang,nyugi. én az első 10 hetet emg sem éreztem,semmi bajom nem volt. utána 11-12.hétben enyhe hányinger,aztán megnt semmi,míg meg nem mozdult. egy kicsit aluszékonyabb voltam talán,ennyi. nyuginyuginyugi :)))

jó várandósságot kívánok!

2009. ápr. 28. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Az hogy nincs tüneted nem jelenti azt hogy baj lenne,nyugi!!Lehet késöbb lesz még rosszulét,idöszakos is lehet.Tehát örülj neki hogy most nincs és élvezd ki ezt az idöszakot:)Boldog babavárást:))
2009. ápr. 28. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Remélem! annyi rosszat olvastam most a hirtelen tünet eltűnésekről.
2009. ápr. 28. 15:07
 5/8 anonim válasza:
100%
Semmi baj nincs! Inkább örülj, hogy ilyen könnyen viseli a szervezeted a változást. Nekem a szédülés volt az egyetlen tünetem az 1. trimeszterben és mindenki azon csodálkozott, hogy ilyen jó dolgom van. Szerencsések vagyunk, ennyi az egész. Boldog babavárást, és kevesebb pánik!
2009. ápr. 28. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
SZia! Nyugika! Nekem is 9 hetesen mint amit elvágtak úgy elmúlt a mellfeszülésem és a roszzul léteim is:)! Később persze volt ami visszatért! Ne aggódj!!
2009. ápr. 28. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,megértelek,én is végig aggódtam a terhességem,azzal"hogy mi lesz ha..."Ne tedd,ha feszült vagy mert aggódsz,az csak a babának rossz,meg neked is.NEM LESZ SEMMI BAJ!POZITÍV GONDOLKODÁS!Mi lesz veled a 9.hónapra,ha már agyonra aggódod magad.Nehéz,de próbálj kikapcsolódni,és NEM OLVASNI rémhíreket!Élvezd a kismamaságot,gyönyörű állapot.Minden jót,szép napokat.
2009. ápr. 28. 15:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok másfél terhességen. azért másfél mert a 2. 9 hónapja megszakadt 20 hetesen. Nehéz pozitívan gondolkodni, de azért igyekszem
2009. ápr. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!