Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdjek örülni, vagy még...

Kezdjek örülni, vagy még egyenlöre ne?

Figyelt kérdés
Most hétvégén kellett volna megjönnie kb. május 17-e körül /április 18-22ig volt meg/ 17-én (most pénteken ) este teszteltem 2pozitívat, szombaton reggel egy erös pozitívat meg egy halványabbat...akkor most kezdek örülni? Szerintetek is biztos a terhesség vagy még ne éljem bele magam nagyon?
2013. máj. 19. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Nekem volt egy vetélésem, ezért azt mondom amíg nincs a baba a kezedbe addig ne örülj semminek. Na de azért ez csak félig vicc, mert azért a 6. hétig és utána a 12. hétig elég sok sok minden történhet. Persze lehet örülni a babának, sőt kell is, de azt azért tudjad, hogy ez még nem 100%.
2013. máj. 19. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Az első kegyetlen... Mert miért ne örüljön?????

Örülj kérdező, a tesztek nem hiába pozik, és ne már hogy az legyen a normális, hify a vetélésből indulsz ki!!!!

Igen 12. Hétig vigyázni kell....de ennyi.

A terhesség meg boldogság kedves első!!!!!!!!!

21+2hkm

2013. máj. 19. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen nyílván tudom hogy még semmi sem biztos, de most egyfolytában rettegek attól hogy hírtelen megjön, vagy nem is baba, vagy valami más....nem tudom olyan nehéz elhinni, sokat vártunk a babára.
2013. máj. 19. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
2. Vagyok, gratulálok.:) lényeg a boldogság a pozitív hozzáállás, és a nyugodtság:)!
2013. máj. 19. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Nem gondol, hogy kegyetlen lennék, és azt hiszem elég egyértelműen elmondtam miért az az álláspontom ami. Nekem pl. jó lett volna ha valaki szól előre, hogy történnek ilyen dolgok. Pontozz le nem bánom, de nem tartom igazságosnak. A véleményemet kérdezték és én elmondtam. Örülök, hogy neked móka és kacagás volt a terhességed.

A kérdezőnek üzenem: Nem akartam negatív lenni, én csak elmondtam az álláspontomat. De egyáltalán nem ez a jellemző, és egyértelmű ,hogy terhes vagy! A tesztek nem tévednek! Érdemes már ilyenkor elkezdeni szedni a folsvat, ha eddig nem szetted. Orvoshoz a 6 hét körül érdemes menni mert akkor már van szíve és nagyon jó hallgatni. Az elején még semmi extrát ne várj, kivéve majd a terhességi tüneteket (ha lesznek) aztán mikor majd elkezdesz bálnásodni akkor fogod fel igazán, hogy babátok lesz. Én most 14 hetes vagyok, és lassan kezd nöni a pocakom most esik csak le, hogy ez a kis törpe ma holnap már kint lesz. :D

2013. máj. 19. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed, anyukámmal is ezt beszéltük kb. 6-8hétre kérek idöpontot a dokitól, és jó lenne már az elsö 12héten túl lenni.

Sajnálom hogy elvetéltél, de klassz hogy megint babád lesz és remélem hogy minden rendben lesz.

Amúgy én még annyit veszek észre a terhességböl hogy a melleim pár napja úgy fájtak hogy fájt ha levettem a melltartót, most már jobb, de a mellbimbóm még mindíg érzékeny, és kicsit görcsölget a hasam, néha pár másodpercig fáj mintha megakarna jönni de nem vészes, és sokat ég a gyomrom. Ami még jel lehet: világéletemben utáltam a halat, és az utóbbi napokban kéd doboz halsalát´t is megettem és nem tudtam miért van ilyen nagy kedvem a halra.:))) Reméle hogy mind a kettönkkel minden rendben lesz.

2013. máj. 19. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Naná, hogy örülhetsz! Ha gölrcsölgetsz vegyél be magneb6-ot. Én az elején 3x2-t is bevettem, aztán csökkentettem, ahogy a görcsölés is enyhült. A görcs azért van, mert a méh növekedésnek indult. Én 5 hetesen voltaam először dokinál és megnyugtató volt, hogy már akkor tudtam, hogy méhen belüli. Nem várnék a 8. hétig. A múltkor Czeizelnek volt műsora, és arról beszélt, hogy régen csak a 2. kimaradt mensi után mentek el a nők a nőgyógyászhoz, mert csak akkor lehetett tapintással megállapítani a terhességet, uh hiányában, de manapság olyan modern gépek vannak, hogy nyugodtan el lehet menni az első kimaradt mensi után a dokihoz, hogy a méhen belüli terhességről tudomásunk legyen.
2013. máj. 19. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Huu a hal nekem is ment az elején rengeteg salátával. Pont akciós volt valahol a kagyló és folyton azt ettem. Egész életemben utáltam a paprikát, na terhesen simán benyomok 2-3 at egy étkezéshez. Na meg kb. 2 hete 1 liter tejet ittam meg egyszerre. Pedig amúgy sem iszok túl sokat még vizet se, napi 1 liter folyadék már bőven soknak számít nekem, tejet meg főleg nem szoktam inni, kb. 2-3 havonta egy bögre kakaó, de ennyi. Nem foglakoz vele mit "nem szeretsz" a baba tudja mire van szüksége. Pocak fájásra segít a magnézium. (én nem hittem benne, de tényleg hatásos)
2013. máj. 19. 21:24
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi, hál Isten eddig nincs semmilyen folyásom vagy barnázás vagy ilyesmi...-(kopp kopp) csak néha ahogy írtam a hasam görcsölget, de ma itten egy magnézium-kalcium pezsgötabit és utánna már csak azt hiszem kétszer nagyon kicsit görcsölt és semmi...

Az van hogy igaziból szeretnék várni a dokival mert azt hallottam hogy kb. a 8.héttöl lehet a szívverést látni az UH-án és az annyira klassz lene egy kis babafélét látni mint csak egy petezsákot..tudom hüjén hangzik...

De ha méhenkívüli akkor amúgy is ez a 2-3hét mindegy ha el kell vetetni:(( de erre most nem szeretnék még gondolni

2013. máj. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!