Kezdjek örülni, vagy még egyenlöre ne?

Az első kegyetlen... Mert miért ne örüljön?????
Örülj kérdező, a tesztek nem hiába pozik, és ne már hogy az legyen a normális, hify a vetélésből indulsz ki!!!!
Igen 12. Hétig vigyázni kell....de ennyi.
A terhesség meg boldogság kedves első!!!!!!!!!
21+2hkm

1 vagyok. Nem gondol, hogy kegyetlen lennék, és azt hiszem elég egyértelműen elmondtam miért az az álláspontom ami. Nekem pl. jó lett volna ha valaki szól előre, hogy történnek ilyen dolgok. Pontozz le nem bánom, de nem tartom igazságosnak. A véleményemet kérdezték és én elmondtam. Örülök, hogy neked móka és kacagás volt a terhességed.
A kérdezőnek üzenem: Nem akartam negatív lenni, én csak elmondtam az álláspontomat. De egyáltalán nem ez a jellemző, és egyértelmű ,hogy terhes vagy! A tesztek nem tévednek! Érdemes már ilyenkor elkezdeni szedni a folsvat, ha eddig nem szetted. Orvoshoz a 6 hét körül érdemes menni mert akkor már van szíve és nagyon jó hallgatni. Az elején még semmi extrát ne várj, kivéve majd a terhességi tüneteket (ha lesznek) aztán mikor majd elkezdesz bálnásodni akkor fogod fel igazán, hogy babátok lesz. Én most 14 hetes vagyok, és lassan kezd nöni a pocakom most esik csak le, hogy ez a kis törpe ma holnap már kint lesz. :D
Köszönöm a véleményed, anyukámmal is ezt beszéltük kb. 6-8hétre kérek idöpontot a dokitól, és jó lenne már az elsö 12héten túl lenni.
Sajnálom hogy elvetéltél, de klassz hogy megint babád lesz és remélem hogy minden rendben lesz.
Amúgy én még annyit veszek észre a terhességböl hogy a melleim pár napja úgy fájtak hogy fájt ha levettem a melltartót, most már jobb, de a mellbimbóm még mindíg érzékeny, és kicsit görcsölget a hasam, néha pár másodpercig fáj mintha megakarna jönni de nem vészes, és sokat ég a gyomrom. Ami még jel lehet: világéletemben utáltam a halat, és az utóbbi napokban kéd doboz halsalát´t is megettem és nem tudtam miért van ilyen nagy kedvem a halra.:))) Reméle hogy mind a kettönkkel minden rendben lesz.

köszi, hál Isten eddig nincs semmilyen folyásom vagy barnázás vagy ilyesmi...-(kopp kopp) csak néha ahogy írtam a hasam görcsölget, de ma itten egy magnézium-kalcium pezsgötabit és utánna már csak azt hiszem kétszer nagyon kicsit görcsölt és semmi...
Az van hogy igaziból szeretnék várni a dokival mert azt hallottam hogy kb. a 8.héttöl lehet a szívverést látni az UH-án és az annyira klassz lene egy kis babafélét látni mint csak egy petezsákot..tudom hüjén hangzik...
De ha méhenkívüli akkor amúgy is ez a 2-3hét mindegy ha el kell vetetni:(( de erre most nem szeretnék még gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!