Nektek is szokott remegni/ 'rángatózni' a magzatotok?
Figyelt kérdés
Az enyém pár hete csinálja azt, hogy néha meg-megremeg, ráng egyet, néha kicsit ijesztő, el sem tudom képzelni miért csinálhatja ezt (arra gondoltam, talán álmában?)
Ti szoktatok ilyenfajta magzatmozgást észlelni?
29 hkm
2013. máj. 18. 10:15
1/10 anonim válasza:
Én nem éreztem ilyet szerencsére.
2/10 anonim válasza:
igen, nekem is szokott de már fel sem tűnik...borzalom miket művel bent :))
28 ht km...
3/10 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta,hogy ha ilyet érzek akkor hivjam fel a dokit mert ez attol is lehet,hogy a köldökzsinór a nyakára van tekeredve és nehogy megfuljon.Nem ilyezgetni akarlak csak nekem ez a tapasztalato és én felhivnám a dokit.
5/10 anonim válasza:
én a 28 ht km vagyok...
ez nem csuklás mert a csuklás tök másmilyen érzés, nekem 3. baba és mindegyik remegett néha és egyszer nem volt a köldökzsinor a nyakán...csak megnyugtatásul..
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem sem csuklás, azt az érzést már jól ismerem, és míg az általában több percig eltart, ez csak 1-2 mozdulat.
Ha megyek legközelebb az orvosomhoz, rákérdezek szerintem :)
2013. máj. 18. 12:08
7/10 anonim válasza:
egyébként szerintem ezek kicsi de nagyon gyors rúgások amitől azt lehet érzni h remeg.....
8/10 anonim válasza:
Én is érzem, és a napokban figyelgetem, én is azt olvastam, hogy csuklás, de a fenét, az előbb is pont néztem, olyan érzés volt, mintha remegne, de az egész oldalam hullámzott, fentről lefelé boxolta az oldalamat, és belül mindenhol azt érzem, mintha remegne. 30.hét
9/10 anonim válasza:
Nekem is csinál ilyeneket. Gondolom, ha megszületett, kiderül, mi volt az. :)
10/10 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen, úgy érzem, mint amikor megremeg a lovaknak a bőre. Hülye a hasonlat, de ez van. Én inkább attól tartok, epilepsziás remegés. De majd utánaolvasok, és a keddi NST-n is megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!