Tényleg hatásos a málnalevél tea a tágulás elősegítésében?
28hetes terhes vagyok, és most kezdtem olvasgatni a szüléssel foglalkozó fórumokat. Sokan azt irják hogy a málnalevél tea segíthet a szülés megkönnyítésében. Ez tényleg így van?
kinek hogy vált be?
Valakinek segít, valakinek nem. Viszont inkább igyad, ártani nem árt, legfeljebb használ :)
36.héttől lehet, és akár ízesítve is, napi 2 bögrével.
Szia, jó babavárást!
Én is gondolkodtam rajta, hogy elkezdjem*e inni, de aztán inkább nem vágtam bele. Itt sok kismama panaszkodott hogy túlhordta a babáját, persze volt aki könnyen tágult, de egyiknélsem biztos hogy a tea miatt volt.
39 hetes km
Szerintem ártani nem árthat.
Én a 36. héttől ittam, és számomra is hihetetlen gyorsan tágultam. Kedden még egy ujjnyira voltam nyitva, szerda este 11-kor meglett a baba. A doki egy hét múlva már be akart fektetni.
Hogy a teától tágultam-e olyan gyorsan vagy sem, ez örök rejtély marad. Egy próbát nekem megért.
Főleg, hogy az első császárral született.
én december 23-ra vagyok kiirva, és nekem is jó lenne néhány nappal a kiirt időpont előtt megszülni :-) Mindenképpen kipróbálom ezt a teát majd, mert nekem a cickafark-palástfű tea is bejött, mert még abban a hónapban teherbe estem.
köszönöm a válaszokat
Nekem bevàllt, a 36. hèttöl ittam. 38 hètre + született a kislányom 3 ora alatt! elsö szülèsem volt.
2 hetes kislany anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!