Pécsett a megyeibe Afp -vérvételre kell-e időpontot kérni, vagy simán reggel menjek oda?
nagyon köszi a válaszod. Kaptam a dokitól a beutalót.
az uh ra én is kértem időpontot csak ide nem tudtam hogy kell. Akkor simán odamegyek, de várnom kell, mert még csak 14 hetes múltam és azt mondta, hogy azt a 16. héten csináltassam.
Szia!
Igen ez igy van, a vizsgálatok időpontját mindig pontosan tarts be mint pl. most is az Afp-nél. Először vérvétel utána a 18 hetes uh mert kell hozzá a véreredmény. Összenézik a kettőt hogy a méretekhez és az időhöz passzol-e az eredmény.
Orvosa válogatja de van aki megkérdezi az éppen aktuális testsúlyt is.
Legközelebb meg majd a terheléses cukor vizsgálatra kell menni. Akkor sem kell időpontot kérni csak menj oda reggel éhgyomorra, ami azt jelenti hogy semmit nem fogyaszthatsz a vizsgálat előtt csak vizet, és majd utána pedig 2,5 órán keresztül. De ezt úgyis elmondják majd. Mindenesetre minél előbb mész annál hamarabb túl leszel rajta és akkor nem kell sokáig éhezned,szomjaznod.
Üdv:36 hetes pécsi kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!