Lehet valami oka annak, hogy harántfekvéses a babám-és mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
az első terhességem teljesen normális volt,most viszont sokat dolgoztam,-és idegeskedtem is..van valami praktika a befordulásra?
29.hétben vagyok..
2013. máj. 17. 15:34
1/4 anonim válasza:
Nincs különösebb oka, hogy most harántfekvéses. És befolyásolni sem lehet, hogy hogyan forduljon. Van még idő a befordulásra, nyugi.
2/4 anonim válasza:
Nekem szív alakú méhem van, azért volt harántban a fiam, mert úgy volt neki kényelmes. De ha az elsőnél nem volt ilyen, akkor nálad nem hiszem, hogy ez lenne az ok. Amúgy az enyém is befordult a 38. héten. :)
3/4 anonim válasza:
nekem az első faros volt,a második ferde haránt,nem függ sem terheléstől,sem stressztől.Egyszerűen beékelődött a feje a bal combom fölé,úgy esett jól.38.héten csúszott a helyére,semmi extrát nem tettem érte.A faros babámmal minden praktikát bevetettem,mégsem fordult le.Bőven van időtök,beszéld meg vele,hátha.
4/4 anonim válasza:
Én az elsővel végig dolgoztam, faros, majd fejvégű volt. A másodikkal feküdtem, pihentem, mert veszélyeztetett voltam, ő haránt-faros-haránt volt, végül fejvégű lett. Simán megfordulhat még, sokmindent nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!