A szülésznőknek mennyit szoktak adni mostanában ill. mikor szokták odaadni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:30
1/6 Kerria válasza:
Ha fogadott, akkor amennyit megbeszéltünk a felfogadáskor, és a szülés után, amíg a kórházban vagyunk. (30-40 ezer Ft-ért vállalnak általában...)
Ha nem fogadott, akkor közvetlen a szülés után, és elégedettségtől függően (na meg pénztárca vastagságától) 5-10 ezer Ft között.
Nekem nem volt fogadott szülésznőm, nagyon elégedett voltam az épp munkában lévővel, viszont épp anyagilag nehéz időszakban voltunk... így nem adtunk neki pénzt. Remélem most is ő lesz, és akkor most szeretnék neki adni
2/6 anonim válasza:
Nekem fogadott volt, előre nem beszéltünk árról. 20at adtam+ajándékcsomag
3/6 A kérdező kommentje:
Fogadott szülésznő,de crak a 32.héten lesz az első talink,most vagyunk 27hetesek.Arra gondoltam ha nem mond összeget,akkor 20ezret adnánk neki.Ezek szerint az kevés?Mert a dokinak gondoltam 50-60e körül.
2013. máj. 17. 12:52
4/6 A kérdező kommentje:
Áh,jól van,akkor mégsem gondoltam olyan nagyon rosszul ha más is 20-at adott.:-)
2013. máj. 17. 12:56
5/6 anonim válasza:
Érdekes amit az első ír, mert én rákérdeztem a szülésznőmnél és csak mosolygott, hogy amennyit gondolunk meg azt mondta, hogy nem is mondhatna összeget ha szeretne akkor sem! Én 30 körül gondoltam, hogy adni fogok egyébként!
6/6 anonim válasza:
Én 3 éve szültem, akkor azt mondta a fogadott szülésznőm, hogy neki nincs "tarifája". Ha adok neki úgy is jó, ha nem adok, úgy is. 20.000 Ft-ot adtunk. A dokinak 50.000-et.
Most megint terhes vagyok, de nem tudom mennyit fogok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!