Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülésznőknek mennyit...

A szülésznőknek mennyit szoktak adni mostanában ill. mikor szokták odaadni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:30
 1/6 Kerria ***** válasza:

Ha fogadott, akkor amennyit megbeszéltünk a felfogadáskor, és a szülés után, amíg a kórházban vagyunk. (30-40 ezer Ft-ért vállalnak általában...)

Ha nem fogadott, akkor közvetlen a szülés után, és elégedettségtől függően (na meg pénztárca vastagságától) 5-10 ezer Ft között.

Nekem nem volt fogadott szülésznőm, nagyon elégedett voltam az épp munkában lévővel, viszont épp anyagilag nehéz időszakban voltunk... így nem adtunk neki pénzt. Remélem most is ő lesz, és akkor most szeretnék neki adni

2013. máj. 17. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott volt, előre nem beszéltünk árról. 20at adtam+ajándékcsomag
2013. máj. 17. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Fogadott szülésznő,de crak a 32.héten lesz az első talink,most vagyunk 27hetesek.Arra gondoltam ha nem mond összeget,akkor 20ezret adnánk neki.Ezek szerint az kevés?Mert a dokinak gondoltam 50-60e körül.
2013. máj. 17. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Áh,jól van,akkor mégsem gondoltam olyan nagyon rosszul ha más is 20-at adott.:-)
2013. máj. 17. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes amit az első ír, mert én rákérdeztem a szülésznőmnél és csak mosolygott, hogy amennyit gondolunk meg azt mondta, hogy nem is mondhatna összeget ha szeretne akkor sem! Én 30 körül gondoltam, hogy adni fogok egyébként!
2013. máj. 17. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 3 éve szültem, akkor azt mondta a fogadott szülésznőm, hogy neki nincs "tarifája". Ha adok neki úgy is jó, ha nem adok, úgy is. 20.000 Ft-ot adtunk. A dokinak 50.000-et.

Most megint terhes vagyok, de nem tudom mennyit fogok adni.

2013. máj. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!